Νέα Δημοκρατία: «Τυχόν ανοχή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο θα είναι συνενοχή»

«Τυχόν ανοχή του κ. Τσίπρα στον κ. Καμμένο θα είναι συνενοχή»

Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2017


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα.

Χθες παρενέβη αυτεπάγγελτα στρατιωτικός Εισαγγελέας, καθώς ανώτατος αξιωματικός κατήγγειλε δημοσίως τον κ. Καμμένο ότι υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 66 εκ ευρώ με τον εν λόγω μεσάζοντα χωρίς καμία διαφάνεια και παρακάμπτοντας προκλητικά το νόμο.

Την ίδια στιγμή, οι δικαιολογίες που έδωσε και χθες ο κ. Καμμένος διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες αρχές της χώρας. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος, αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη του εν λόγω αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια.

Οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες. Αν δεν απομακρύνει σήμερα κι όλας τον κ. Καμμένο από την Κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει ήδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση διερεύνηση του συγκεκριμένου σκανδάλου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη