Συνελήφθη 29χρονος στη Λάρισα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Λάρισα, 10 Ιουλίου 2013
Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, στη Λάρισα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Η συνολική ζημία που υπέστη η Δ.Ε.Η. την τελευταία διετία υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα (4.620) ευρώ

Συνελήφθη, χθες (09-07-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 29χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενήργησε συνεργείο του Διαχειριστή Εθνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) σε κατάστημα υποδημάτων στη Λάρισα με υπεύθυνο τον 29χρονο, διαπιστώθηκε ότι στο ρολόι – μετρητής είχε παραβιαστεί η σφραγίδα του κιβωτίου και των ακροδεκτών και είχαν απενεργοποιηθεί δύο από τα τρία πηνία που καταγράφουν την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται, με αποτέλεσμα να καταγράφεται το ένα τρίτο της συνολικής καταναλωθείσας ενέργειας.

Η εξωτερική επέμβαση στο μετρητή έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια (30-08-2011), με συνέπεια να κλαπεί έως σήμερα ενέργεια ίση με (17.500) κιλοβατώρες, ενώ η συνολική ζημία που υπέστη η Δ.Ε.Η. υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα (4.620) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη