Η Αναγέννηση Λαμίας πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση

Η Αναγέννηση Λαμίας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής κατηγορίας Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, νίκησε τον Άθω Χαλκιδικής με 8-7. 
Την 3η θέση κατέκτησε η ΑΕ Χαϊδαρίου που επιβλήθηκε με 14-7 του Αλέξανδρου Συκεών στον μικρό τελικό. Οι τέσσερις αυτές ομάδες έχουν ανέβει από χθες στην Β' Εθνική κατηγορία Ανδρών. 
Ο αγώνας ΝΑΟ Πόρτο Ράφτη - ΠΕΚΕ Βροντάδου για την 5η-6η θέση δεν διεξήχθη. Στους δυο ημιτελικούς που είχαν γίνει το πρωί τα αποτελέσματα ήταν: Άθως Χαλκιδικής - ΑΕ Χαϊδαρίου 14-7, Αλέξανδρος Συκεών - Αναγέννηση Λαμίας 9-16.

O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, απέστειλε στον Πρόεδρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΑΜΙΑΣ κο Κων/νο Κουμπούρα την παρακάτω επιστολή: 

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή, τη διοίκηση και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της ομάδας υδατοσφαίρισης ΄΄ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ΄΄ με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής ανδρών και την άνοδο της στη Β' Εθνική κατηγορία . Επιτυχία, που μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους γιατί απέδειξε, ότι με θέληση, μεθοδικότητα και συλλογική προσπάθεια τα πάντα είναι εφικτά και πιστεύω, ότι η ομάδα θα συνεχίσει τις επιτυχίες και του χρόνου στην νέα αγωνιστική κατηγορία. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες για την ομάδα μας ».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη