Μήνυμα του Νίκου Σταυρογιάννη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του Νίκου Σταυρογιάννη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:
"Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συμπίπτει χρονικά με την άκαιρη επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Παιδεία, που περιλαμβάνει αλλαγές που πυροδοτούν ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στο χώρο της Εκπαίδευσης.
Όμως, στη πολύ δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας και η κοινωνία, η Ελλάδα δικαιούται να στηρίζει τις ελπίδες της στο πιο δυναμικό της κομμάτι: τα παιδιά της.
Σε πείσμα των μεθοδευμένων κυβερνητικών επιλογών, η εκπαιδευτική κοινότητα οφείλει να προετοιμάσει με σύνεση το μέλλον των παιδιών μας.
Οι νέοι μας, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, δικαιούνται να απαλλαγούν από όσα ταλαιπωρούν καθημερινά την εκπαιδευτική κοινότητα.
Γιατί μόνο με τη δύναμη της γνώσης η κοινωνία μπορεί να αποδεσμευτεί από όσα την κρατούν γαντζωμένη στο χτες. Γιατί μόνο με την δύναμη της γνώσης ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αυξανόμενου ανταγωνισμού της σύγχρονης εποχής. Γιατί μόνο με τη δύναμη της γνώσης θα δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για όλους τους Έλληνες.
Τις ευχές μου για καλή  σχολική χρονιά προς τους μαθητές και τις μαθήτριες , τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, τη συνοδεύω με αυτήν ακριβώς τη δέσμευση: να συνεχίσω να προσθέτω όσες δυνάμεις διαθέτω στην αδιάκοπη προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας".

Νίκος Σταυρογιάννης
Βουλευτής Φθιώτιδας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη