Δομοκός: Εντοπίσθηκε φορτηγό που μετέφερε είκοσι δύο λαθρομετανάστες

Εντοπίσθηκε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε είκοσι δύο (22) μη νόμιμους αλλοδαπούς, υπηκόους Συρίας και Αφγανιστάν, στο εσωτερικό της χώρας
Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Λάρισας, στο ύψος του Δομοκού, ενώ από τις Αστυνομικές Αρχές ανα ζητείται ο λαθροδιακινητής οδηγός ο οποίος κατάφερε να διαφύγει
Εντοπίστηκε, σήμερα (01-09-2013) τα ξημερώματα, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 01:40΄ τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην άκρη του οδοστρώματος με αναμένα τα φώτα έκτακτης ανάγκης.
Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο ανωτέρω όχημα ο οδηγός αποβιβάστηκε από αυτό και τράπηκε σε φυγή πεζός σε παρακείμενους αγρούς, εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και την ιδιομορφία του εδάφους.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι οι είκοσι δύο επιπλέον επιβαίνοντες, υπήκοοι Συρίας και Αφγανιστάν, εκ των οποίων οι δέκα (10) ανήλικοι και συγκεκριμένα δύο από αυτούς, ηλικίας 2 και 6 ετών, στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα σε αυτό.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού ενώ για τους συλληφθέντες θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. 

Φωτό αρχείου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη