FIT & GO ΝΤΕΛΛΑΣ τώρα και στη Λαμία!

Ανακοίνωση νέας συνεργασίας
Η Κ. ΝΤΕΛΛΑΣ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την FIT&GO AUTO SERVICE.
H FIT&GO είναι μια πρωτοποριακή αλυσίδα σύγχρονων κέντρων εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών με εναλλακτικές λύσεις για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και όλα τα εισοδήματα.
Τώρα δεν ψάχνεις στα «τέσσερα σημεία του ορίζοντα», πας κατευθείαν στην FIT&GO ΝΤΕΛΛΑΣ. Πας για να έχεις άμεση εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, γνήσια ανταλλακτικά και καλές τιμές.
Διαθέτει τα πάντα για το αυτοκίνητο:
Σέρβις, λιπαντικά, ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ, ευθυγράμμιση, φρένα, εξατμίσεις, μπαταρίες, κάρτα καυσαερίων, διάγνωση βλαβών Bosch.
Για την δουλειά μας δεν λέμε «μεγάλα λόγια», λέμε απλά… TUV!
H FIT&GO ΝΤΕΛΛΑΣ είναι το μόνο ανεξάρτητο δίκτυο με πιστοποίηση TUV, ποιότητας υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Η πιστοποίηση TUV SUD δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να έχει 1 τουλάχιστον έτος εγγύησης ανταλλακτικού και εργασίας.
Το ολοκληρωμένο συγκρότημα ΝΤΕΛΛΑΣ, πιστό στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του αυτοκινήτου και πιστό στο μεγάλο πελατολόγιο που διαθέτει, θέλει να πληροφορήσει όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν αυτοκίνητο, οποισδήποτε μάρκας, ότι μπορούν να επισκευθούν τις εγκαταστάσεις μας για έναν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο του αυτοκινήτου τους να πληροφορηθούν για τις ανάγκες του καθώς και για το κόστος των εργασιών με πολλές εναλλακτικές επιλογές ανταλλακτικών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.





Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη