Στην Α1 Κατηγορία o Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας!

Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» ΛΑΜΙΑΣ
«Ανακοίνωση για την άνοδο του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας στην Α1 Κατηγορία»
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας χαιρετίζει και καλωσορίζει την επίσημη απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που αφορά την συμμετοχή του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας στην Α1 Κατηγορία του επερχόμενου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης. Έστω και ετεροχρονισμένα και έστω μέσω αυτής της οδού (σ.σ. της αποχώρησης του Ν.Ο. Χανίων από το επόμενο πρωτάθλημα της Α1), η οικογένεια του Νηρέα Λαμίας και σύσσωμος ο κόσμος της Φθιώτιδας, αισθάνονται δικαιωμένοι.
Δικαιωμένοι, που το κοινό όνειρο μετουσιώθηκε σε μία υπαρκτή πραγματικότητα. Δικαιωμένοι, διότι την προηγούμενη θλίψη που δημιούργησαν τα γεγονότα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, διαδέχθηκαν - εν τέλει - η χαρά και η ικανοποίηση. Δικαιωμένοι, για την απόδοση εκείνου που αυταπόδεικτα άξιζε στο σύλλογο μας. Την πολυπόθητη άνοδο.
Η αναγγελία αυτής της χαρμόσυνης είδησης, βρίσκει όλα τα μέλη της Διοίκησης, τους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου έτοιμους να συνεχίσουν με περισσότερη ένταση την προσπάθεια που παροδικά ανεκόπη. Έτοιμους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός νέου και εξόχως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.  Έτοιμους να προσφέρουν για μία ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους, για να διακριθούν και να καθιερωθούν σε μία κατηγορία που εμπεριέχει την αφρόκρεμα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Έτοιμους να συνεχίσουν, με την βοήθεια των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας την πορεία ανάδειξης του συλλόγου και της γεωγραφικής περιοχής μας.
Εκ του Γρ. Τύπου & Επικοινωνίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη