Αμισθί ή όχι οι υπηρεσίες του ΝΕΟΥ Διοικητή στο Νοσοκομείο της Λαμίας;;;

 Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaTimes.gr, από έγκυρες και καλά πληροφορημένες πηγές, τοποθετούνται άμεσα, πιθανότατα και τη Δευτέρα, οι νέοι Διοικητές των Νοσοκομείων της περιοχής μας. 
Μαθαίνουμε πως η συντοπίτισσά μας κ. Λένα Τσεκούρα πιθανότατα θα τοποθετηθεί επικεφαλής της διοίκησης του Νοσοκομείου της Άμφισσας. Όσον αφορά το Νοσοκομείο της Λαμίας, οι πηγές μας αναφέρουν πως ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, επιθυμεί να τοποθετηθεί στη θέση του Διοικητή του πρόσωπο προσωπικής του επιλογής και εμπιστοσύνης, από το χώρο φυσικά του ΠΑΣΟΚ! 
Το LamiaTimes.gr γνωρίζει το όνομα του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ και πιθανή τελική επιλογή του Μαξίμου, όμως δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος θα αναλάβει τα καθήκοντά του αμισθί και χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κίνητρο, όπως είχε προτείνει πριν από λίγο καιρό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Νοσοκομείο της Λαμίας η κ. Βιργινία Στεργίου, Διδάκτωρ του Τμήματος των Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τουλάχιστον τις αιτιάσεις περί του αντιθέτου. 
 Οψόμεθα!!! 

LamiaTimes.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη