ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΣ: Ο Ρουμελιώτης απόδημος έφυγε από κοντά μας…

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΣ: Ο Ρουμελιώτης απόδημος έφυγε από κοντά μας…
Ένας «ευπατρίδης» ένας  δικός μας άνθρωπος –γνήσιο τέκνο της  Ρούμελης- δεν είναι πια κοντά μας. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι αφού πάλεψε για μεγάλο διάστημα με την επάρατη νόσο. Άφησε την τελευταία του πνοή στην πόλη Φλώρενς στις ΗΠΑ όπου ζούσε με την οικογένειά του πάνω από πενήντα χρόνια. Ο  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗΣ  (αδελφός του ακαδημαϊκού καθηγητή φιλοσοφίας Ανδρέα Καμπιζιώνη, αμφότεροι εκ Λαμίας ορμώμενοι ) λάτρης και πρεσβευτής του Ελληνισμού στις ΗΠΑ βάδιζε στ΄ αχνάρια του αδελφού του Ανδρέα. Φιλόπατρις, ορθόδοξος Χριστιανός, δραστήριος, επιτυχημένος επιστήμονας. Πορεύθηκε στη ζωή με αξιοπρέπεια γιατί γνώριζε καλά πως η αξιοπρέπεια είναι η συναίσθηση της προσωπικής αξίας  που κάθε άνθρωπος έχει και ο τρόπος με τον οποίο αυτή εξασφαλίζεται. Ο τρόπος αυτός δεν είναι τίποτε άλλο από ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!                                                                                                                     
Ο θάνατός του  προκάλεσε θλίψη σε όλους εμάς  που γνωρίζαμε  την ποιότητά του, την φιλευσπλαχνία του, την αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο, την ανθρωπιά του.                                    
Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του .                                                                                                                                                 
Για την  ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Δημήτρης Ζάχος (Δημοσιογράφος –Εκδότης)
# Με πρωτοβουλία του Δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού «αφιερώματα»  την Κυριακή 16-2-2014 στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Πετρούπολη Αττικής ετελέσθη τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ρουμελιώτη ευπατρίδη +ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΜΠΙΖΙΩΝΗ.

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη