24χρονος έκλεψε ρολόι της ΔΕΗ από μονοκατοικία στη Χαλκίδα!!!

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για κλοπή μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (ρολόι της ΔΕΗ) από προαύλιο χώρο μονοκατοικίας στη Χαλκίδα
Συνελήφθη, χθες (07-03-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο 24χρονος εισήλθε σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, στη Χαλκίδα και αφαίρεσε τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος (ρολόι της ΔΕΗ) , πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 24χρονο, ενώ ο ανωτέρω μετρητής κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 59χρονο ιδιοκτήτη του.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη