Χαλκίδα: Συνελήφθησαν ένας 36χρονος και μία 33χρονη για κατοχή ναρκωτικών



Συνελήφθησαν, χθες (07-03-2014) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 36χρονος και μία 33χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στην 33χρονη, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν:
  • τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (2,6) γραμμαρίων,
  • μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2) γραμμαρίων,
  • καθώς και δεκατέσσερα (14) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. στον 36χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,4) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη