Ν. Ποκλόνσκαγια: Η Σταρ νέα γενική εισαγγελέας της Κριμαίας

Ν. Ποκλόνσκαγια
 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Σταρ έχει γίνει η νέα γενική εισαγγελέας της Κριμαίας, η 33χρονη Νατάλια Ποκλόνσκαγια, την οποία γνώρισε ο κόσμος όλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 18 Μαρτίου με αφορμή τον θάνατο Ουκρανού στρατιώτη από φιλορώσους πολιτοφύλακες. Το βίντεο κυκλοφόρησε στο YouTube αμετάφραστο και έκανε μεγάλη επιτυχία κυρίως στην Ιαπωνία. Μάλιστα, πολλοί Ιάπωνες γοητεύτηκαν τόσο από την εισαγγελέα που δημιούργησαν κόμικς μάνγκα εμπνευσμένα από αυτήν. Πολλά τα συνόδευαν και λεζάντες όπως «αν η ομορφιά χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να γίνει πανίσχυρο όπλο».
Και γνώρισε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία όταν μαθεύτηκε το πάθος της για τις κόκκινες γόβες, τα κοντά φορέματα και βέβαια και τη νυχτερινή ζωή και κυκλοφόρησαν ανάλογες φωτογραφίες της.
Προτού διοριστεί εισαγγελέας Κριμαίας, μετά την απόσχισή της από την Ουκρανία, εργάστηκε ως δικηγόρος στο Γραφείο του Εισαγγελέα Ουκρανίας, ενώ υπηρέτησε και στο Γραφείο της Συμφερόπολης.
Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της Μόσχας και έχει χαρακτηρίσει τις ουκρανικές Αρχές ως «διαβόλους φτιαγμένους από στάχτη». Έχει κατακρίνει και τις διαδηλώσεις στην Ουκρανία και χαρακτήρισε την κυβερνητική αλλαγή στο Κίεβο ως «πραξικόπημα», με αποτέλεσμα η νέα ουκρανική κυβέρνηση να έχει ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον της, ενώ την καθαίρεσε από τη θέση του συνηγόρου.













Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη