Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Εύβοια


Συνελήφθη 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας στη Χαλκίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σωματεμπορία και κλοπή
Συνελήφθη, χθες (06-03-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, μία 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το από 24-02-2014 ένταλμα σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το ανωτέρω ένταλμα, διατασσόταν η σύλληψη της 38χρονης για σωματεμπορία και κλοπή.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη Χαλκίδα
 
Συνελήφθη, χθες (06-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, ο 24χρονος έθραυσε το τζάμι του ανωτέρω αυτοκινήτου, όμως δεν πρόλαβε να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο από το εσωτερικό του, διότι έγινε αντιληπτός από τον 39χρονο, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Β’ ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο, τη στιγμή που περιεργαζόταν έτερο όχημα.
Ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τον 39χρονο και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες (06-03-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 11-10-2010 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 38χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη