Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Θήβας

Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν σε περιοχή της Θήβας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (06-03-2014) το μεσημέρι σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα σε πρόχειρο κατάλυμα όπου διέμενε ο 25χρονος και στον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στο περιβάλλοντα χώρο του καταλύματος, επιμελώς κρυμμένη στο έδαφος και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2,2) γραμμαρίων.
Επιπλέον, σε βάρος του 25χρονου είχε εκδοθεί απόφαση απέλασής του, με προθεσμία αναχώρησης (30) ημερών, χωρίς όμως να το πράξει, συνεχίζοντας έτσι να διαμένει παράνομα στη Χώρα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

υνελήφθη 34χρονος υπήκοος Πακιστάν σε περιοχή της Θήβας, για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας

Συνελήφθη, χθες (06-03-2014) το πρωί σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 34χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα σε πρόχειρο κατάλυμα όπου διέμενε ο 34χρονος, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δεκατέσσερα (14) λαθραία πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Τα κατασχεθέντα λαθραία πακέτα τσιγάρων, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο
Επιπλέον, σε βάρος του 34χρονου είχε εκδοθεί και η από 12-09-2011 απόφαση απέλασής του, συνεχίζοντας όμως να διαμένει παράνομα στη Χώρα.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 

Εξιχνιάσθηκε κλοπή σε βάρος 34χρονου υπηκόου Πακιστάν στη Θήβα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ROMA
Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε η κλοπή που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2013, σε βάρος 34χρονου υπηκόου Πακιστάν, στη Θήβα.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας τεσσάρων (4) ημεδαπών ROMA και συγκεκριμένα, τριών ανδρών ηλικίας 32, 18 και 16 ετών αντίστοιχα, καθώς και μίας 16χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 08-08-2013, οι τέσσερις ημεδαποί, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης από τον 34χρονο, το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη