Διαλύουν την εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού;

Διαλύουν την εξωτερική φρουρά των φυλακών Δομοκού; Αγωνία για τους εργαζόμενους 

Εδώ και κάποιες εβδομάδες αιωρούνται φήμες ανεπίσημες που επιβεβαιώνονται μόνο από δημοσιογραφικές πηγές ότι το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού θα αναβαθμιστεί σε Κατάστημα Κράτησης Τύπου Γ' –Υψίστης Ασφαλείας.
Όλα τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα για μας χωρίς εμάς. Όλα πρόκειται να γίνουν χωρίς καν να έχουμε έστω και τον ελάχιστο βαθμό συμμετοχής με οποιοδήποτε τρόπο στην όλη διαδικασία.
Κανείς δεν αναρωτήθηκε που θα πάνε οι υπάλληλοι του Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς μιας και σύμφωνα με φήμες δεν συμμετέχουμε πουθενά στο όλο εγχείρημα.
Η αγωνία όλων μας και προσωπικά και των οικογενειών μας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα!!
Μέσω του παρόντος δελτίο τύπου θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία τους φορείς τα έντυπα τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα για την όλη κατάσταση και να απευθύνουμε τα εξής ερωτήματα στους τοπικούς βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου :
 Είναι μέσα στις προθέσεις τους να ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο το οποίο θα αποτελέσει το μέσο για τη διάλυση του Τμήματος Εξωτερικής Φρουράς Δομοκού το οποίο αριθμεί 76 άτομα προσωπικό και να αφήσουν στην τύχη το προσωπικό και τις οικογένειες τους?
 Είναι μέσα στις προθέσεις τους εφόσον το επίμαχο Νομοσχέδιο βγει σε Δημόσια Διαβούλευση να πιέσουμε όλοι μαζί για μια δίκαια λύση με κριτήρια την παρούσα οικονομική κατάσταση που διέπει τη χώρα?
 Είναι μέσα στις προθέσεις τους να λειτουργήσουν με βάση το δίκαιο να τιμήσουν-να υπερασπιστούν μια Υπηρεσία που έχει πάρει και εύσημα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και η οποία διακρίνεται στα τόσα χρόνια λειτουργίας της από επαγγελματισμό και κρυστάλλινη διαφάνεια με μηδενική διαφθορά- να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια ώστε να παραμείνει ως έχει το τοπικό Τμήμα Εξωτερικής Φρουράς?
 Είναι μέσα στις προθέσεις τους να παραβλέψουν διαφορές και να επικεντρωθούν σε κοινά σημεία ώστε να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά και ουσιαστικά?
Σαν Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Όργανο και με την πλήρη συμμετοχή όλων των μελών του Οργάνου είμαστε εδώ να ακούσουμε τις απαντήσεις και να έχουμε συμμετοχή σε μια προσπάθεια με τους τοπικούς Βουλευτές και Φορείς έτσι ώστε μαζί να καθορίσουμε πορεία τέτοια που το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση θα φέρει και θα αποδείξει ότι υπάρχουν και Βουλευτές που με βάση τον όρκο τους εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους ευσυνείδητα και είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ και ΗΘΟΣ και όχι απλά εκτελεστικά όργανα της εξουσίας.

Πηγή: lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη