Ο Ιωάννης Βασιλόπουλος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Ιωάννης Βασιλόπουλος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Σε δήλωση του ο Γιάννης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό αποφάσισα να ανταποκριθώ στην τιμητική για μένα πρόσκληση του Δημήτρη Κελάφα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή». Με σύνθημα το «Εμείς» κι όχι το «Εγώ» μπορούμε να πετύχουμε τη Νίκη. Έτσι θα αλλάξουμε το μέλλον της πόλης που όλοι αγαπάμε.
Ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μου Περιστεριωτών ώστε μαζί να φτιάξουμε μια πόλη με κέντρο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε συμπολίτη μου».
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: «Ο Γιάννης Βασιλόπουλος ανήκει στην γενιά των νέων που δεν γυρίζουν την πλάτη στα κοινά αλλά αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο τους. Κατάγεται από μια παραδοσιακή οικογένεια του Περιστερίου που μας συνδέουν δεσμοί εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης. Τα μεγάλα του όπλα στον πολιτικό στίβο δεν είναι άλλα από τις ηθικές του αξίες καθώς και την βαθιά επιθυμία για ουσιαστική και ριζική αλλαγή στο Περιστέρι. Τα κακώς κείμενα του παρελθόντος δεν χωρούν στα σχέδιά και τις «φρέσκες ιδέες μας».  Ο Γιάννης βγαίνει μπροστά και ζητά ανανέωση της πολιτικής νοοτροπίας.
Αντλώ δύναμη και εμπνέομαι όταν έχω δίπλα μου μαχητές όπως είναι ο Γιάννης Βασιλόπουλος. Η νεανική του ορμή, οι νέοι ορίζοντές του και οι ηθικές του αξίες αποτελούν για μας μεγάλο στήριγμα για να προχωρήσουμε ένα βήμα περισσότερο και να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας για ένα δήμο που θα αγαπάει τους νέους και θα τους στηρίζει με κάθε τρόπο».
Ο Ιωάννης Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη