Ο Παναγιώτης Φεσόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Παναγιώτης Φεσόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα
 
Μετά από τιμητική πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Κελάφα θα συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, δήλωσε ο Παναγιώτης Φεσόπουλος. Πιστεύω ότι με Δήμαρχο το Δημήτρη Κελάφα θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το Περιστέρι και για τις γειτονιές που μέχρι τώρα έχουν παραμεληθεί. Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της πόλης και να προσφέρουμε λύσεις στην κοινωνία που περνά δύσκολα».
Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: Ο Παναγιώτης Φεσόπουλος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ρίχνονται καθημερινά στον αγώνα επιβίωσης. Ο Παναγιώτης είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας της πόλης εδώ και δεκαετίες. Αυτή τη φορά αποφάσισε να ενισχύσει την ενεργή στάση ζωής που πάντα έχει και να πορευτούμε μαζί με στόχο το κοινό συμφέρον και με εργαλεία τον σκληρό αγώνα και την προσωπική εργασία. Έχοντας συναίσθηση της κρίσης που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, αλλά με αισιοδοξία για το μέλλον και διάθεση προσφοράς, μαζί με τον Παναγιώτη θα αγωνιστούμε για το καλύτερο αύριο όλων των Περιστεριωτών». 
Ο Παναγιώτης Φεσόπουλος είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης. Μεγάλωσε παίζοντας μπάλα στις αλάνες του Μπουρναζίου. Φοίτησε στο 11ο Δημοτικό σχολείο και στο ΚΓ’ Γυμνάσιο. Σπούδασε Μηχανικός Αεροσκαφών. Ασχολήθηκε με το επιχειρείν ανοίγοντας το 1983 ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο διατηρεί έως σήμερα. 
\

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη