Υποψήφιος με το Νίκο Σταυρογιάννη ο Δημήτρης Τελώνης

Υποψήφιος με το Νίκο Σταυρογιάννη ο Δημήτρης Τελώνης, Δημοτικός Σύμβουλος - π. Κοινοτάρχης Παύλιανης. Διαβάστε τη δήλωσή του: 

 "Έχουν περάσει τρία χρόνια και κάτι από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές . Χρόνια που έχουν φέρει πολλές αλλαγές στον θεσμό της αυτοδιοίκησης  και έχουν ανατραπεί πρακτικές και νοοτροπίες  πολλών ετών . Η ίδια η κοινωνία, μας καλεί να αλλάξουμε , να φύγουμε από πρότυπα ,αγκυλώσεις , πρακτικές που άνηκαν στο παρελθόν μακριά από όλα τα μικροπολιτικά παιχνίδια. Μας καλεί να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του απλού ανθρώπου, να βρούμε λύσεις στα προβληματά του .
Παίρνοντας  καθημερινά και εγώ αυτό το μήνυμα αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις 18 Μαΐου  με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη, πιστεύοντας ότι  στα προβλήματα και στις ανάγκες των συμπολιτών μας,  μπορεί να δώσει λύση.  Αυτό τουλάχιστον το έχει αποδείξει με τη στάση ζωή που κρατά όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα στον απλό άνθρωπο και στην κοινωνία . Για τον λόγο αυτό ζητώ πάλι την έγκριση των συμπολιτών μου  τόσο της Δημοτικής Ενότητας  Παύλιανης  όσο και του διευρυμένου  Καλλικρατικού Δήμου Λαμιέων."

Δημήτρης Τελώνης
Δημοτικός Σύμβουλος
π. Κοινοτάρχης Παύλιανης.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη