Η εικόνα της ημέρας: Ωραία, και τώρα ποιος θα οδηγήσει;;;

Η εικόνα της ημέρας: Ωραία, και τώρα ποιος θα οδηγήσει;;;
Παλιό αλλά καλό:

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσουν το i30 hatchback της Hyundai! Πάτησαν όλα τα κουμπιά , προσπάθησαν να ανοίξουν τα παράθυρα και στη συνέχεια έριξαν το γεύμα τους σε κάθε χώρο και στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου.
Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά της οικογένειας, όμως οι «δοκιμαστές» ήταν τελικά σαράντα μπαμπουίνοι, που δοκίμασαν τις αντοχές του αυτοκινήτου πηδώντας πάνω-κάτω στα καθίσματα και αναρριχόμενοι μέσα από την συρόμενη γυάλινη οροφή!
Υπήρχε καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσει κανείς την αντοχή ενός οικογενειακού σεντάν από το να το αφήσει στο έλεος ενός λόχου αυθάδικων μπαμπουίνων;
Οι μπαμπουίνοι στο Knowsley Safari Park στο Merseyside στη βορειοδυτική Αγγλία που επελέγησαν είναι ιδιαίτερα ευφυείς για να τα καταφέρουν άψογα!
Η αυτοκινητοβιομηχανία εμπνεύστηκε το παραπάνω διαφημιστικό τέχνασμα από το πάθημα του ποδοσφαιριστή Wayne Rooney , του οποίου το 129.000 δολαρίων Audi είχε καταστραφεί κατά τον ίδιο τρόπο, όταν είχε επισκεφτεί το πάρκο.
 Η Hyundai παρέδωσε στο «στράτευμα» το αυτοκίνητο για 10 ώρες, αφήνοντας το αφύλακτο, με τους σχεδιαστές να είναι περίεργοι για την εικόνα που θα αντικρίσουν στη συνέχεια!
Αποτέλεσμα: μερικές γρατζουνιές, πολλές κηλίδες από δακτυλικά αποτυπώματα, ένα εκτοπισμένο λάστιχο πόρτας καουτσούκ, που φαγώθηκε ως σνακ, συν κάποια σημάδια των δοντιών στο τιμόνι. Τα καλά νέα: Τα κανείς δεν πείραξε τα μέταλλα!.

Safari park baboons put a Hyundai family car to the test.
Picture: Picture Media Source: HWT Image Library













Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη