Μπορώ ως ΠΟΛΙΤΗΣ να ΤΗΝ υποδεχθώ; (Με... Παιδεία και ... Άμυνα)

Μπορώ ως ΠΟΛΙΤΗΣ να ΤΗΝ υποδεχθώ; 
(Με... Παιδεία και ... Άμυνα)

                                                                             ΓΙΩΡΓΟΥ   ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

     Επειδή ακόμα και με τίτλο άρθρου “Γερμανικός ΣταλινοΧιτλερικός Πολιτισμός” έχω αναφερθεί στην πολιτική της κα Μέρκελ προς τα κράτη – μέλη της Ένωσής μας και μάλιστα ως “ισότιμα” και ... “κυρίαρχα” μέλη της ... Ένωσης , οφείλω ως πολίτης να τη συγχαρώ και να την υποδεχθώ στη Πατρίδα μου , ως μακρινός απόγονος των πιστών σε τούτο τον ΙΔΙΟ τόπο του Ξένιου Διός , διότι ως άκρως εθνικίστρια για το ΔΙΚΟ ΤΗΣ Λαό και Έθνος ΑνατολικοΔυτικό Γερμανών , φροντίζει πρώτα και κύρια για τους “πατριώτες της” με γνωστή την πολιτικής νοοτροπίας καταγωγη της από την ... Ανατολική Γερμανία , και να την υποδεχθώ με μια ... είδηση και δύο ερωτήσεις:

     Είδηση : Βερολίνο : “Το γερμανικό ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ Συμβούλιο συμφώνησε (την 2 Απριλίου 2014 μ.Χ.) στην καθιέρωση κατώτατου ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ 8,5 ευρώ ( ΟΚΤΩΜΙΣΗ ευρώ την ΩΡΑ ). Παράλληλα οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι της χώρας εξασφάλισαν αύξηση απολαβών τους 5% σε περίοδο δύο ετών. Ανεξαρτήτως  αν ΖΟΥΝ σε φτωχότερα ή πλουσιότερα κρατίδια” . Διεθνιστικά , υποθέτω η κα Μέρκελ θα ζητήσει ΤΕΤΟΙΑ προσαρμογή και “διαρθρωτικές αλλαγές” από τον κ. Βενιζέλο για να πείσει ο κ. Βενιζέλος στη συνέχεια και τον ... κ. Σαμαρά σε ΙΣΟΤΙΜΙΑ και ... τους Έλληνες εργαζόμενους προς τους Γερμανούς “συναδέλφους”. Έτσι για να καταλάβουμε τι σημαίνει “ΙΣΟ – τιμία” “κυριαρχία” και ... “Ελεύθερη οικονομία” ... κάθε Κράτους – μέλους ...

     Οι ερωτήσεις: 1η) ΓΙΑΤΙ η άκρως εθνικίστρια ΓΙΑ ΤΗΝ Γερμανία Κα Μέρκελ όταν υπήρξε ύφεση στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ όχι μόνο δεν μείωσε , όχι μόνο δεν διατήρησε αμείωτη τη ΔΗΜΟΣΙΑ Δαπάνη , αλλά επιπλέον ΑΥΞΗΣΕ τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ Δαπάνες για την ΠΑΙΔΕΙΑ των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ; Διότι όπως ΣΩΣΤΑ επεσήμανε ήταν το ΘΕΜΕΛΙΟ για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της δικής της χώρας. Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ Πατρίδα , εδώ , με το ... “όνομα” ΕΛΛΑΔΑ – Ελληνικός ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , όχι μόνο δεν δέχθηκε αύξηση , όχι μόνο δεν δέχθηκε την ΙΔΙΑ διατήρηση της ίδιας δαπάνης για την ΠΑΙΔΙΕΑ , αλλά επέβαλε (μέσω ... “Τροΐκανικής συλλογιστικής”) ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ Δημόσιας Δαπάνης για την Παιδεία των ... Ελλήνων μελών της Ένωσης και κοιτίδα Πολιτισμού της Ένωσης , αλλά και της σημερινής υποταγής ΤΗΣ στον νεοσταλινοχιτλερικής νοοτροπίας Γερμανικό επεκτατισμό επικυριαρχίας; Σε τούτη την χώρα το θεμέλιο Ανάπτυξης ΔΕΝ είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ  ή μήπως εδώ δεν έχουμε ανάγκη “ανάπτυξης” δια της  ΠΑΙΔΕΙΑΣ; Υποσημείωση : Το σύγχρονο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ επιλεκτικό ΤΑΛΕΝΤΩΝ “παιδομάζομα” στην Πατρίδα ΜΟΥ και προς ... Γερμανία ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται έστω με την καταβολή από τη χώρα εισδοχής τους τού αντίστοιχου “κόστους προστιθέμενης αξίας” σε έτοιμο πλέον “προϊόν” αφού τον Επιστήμονα που ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΕΔΩ τον ¨εκμεταλλεύεται” άλλη χώρα αλλά ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για να “σπουδάσει” καταβάλοντας μισθούς – υποδομές και λοιπά έξοδα ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ώστε να τον βρεί έτοιμο “η παραγωγική διαδικασία άλλης χώρας” ; Λόγω ΚΡΙΣΗΣ “παίρνει τζάμπα” το ΚΑΛΥΤΕΡΟ εργαλείο Ανάπτυξης της χώρας μου.

     Ερώτηση 2: Αφού τα ΣΥΝΟΡΑ της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι και σύνορα της Ελλάδας, και τα σύνορα της Ελλάδας είναι ΤΑ σύνορα της Ευρώπης, γιατί τον ... “εξοπλισμό” και ... υποβρύχια φύλαξης και υπεράσπισης από ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ σε στεριά και ΘΑΛΑΣΣΕΣ να τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ μόνο οι ... Έλληνες και ΟΧΙ οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ αφού είναι ΤΑ δικά τους σύνορα; Και ΓΙΑΤΙ ακόμα και για ΤΕΤΟΙΑ Σύνορα “ισότιμης κυρίαρχης χώρας” να πληρώνουμε στην ΑΥΞΗΣΗ Ωρομισθίων στα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ της ... Γερμανίας για να μας στέλνει ΚΑΙ “κεκλιμένα υποβρύχια   της... αειφόρου ανάπτυξης”;

     Σημ: Την ΙΔΙΑ ημερομηνία (2 Απριλίου 2014 μ.Χ.) που αποφάσισαν οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ της Γερμανίας αύξηση κατώτατων ωρομισθίου ΣΤΗΝ Γερμανία , εδώ το Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε Έλληνα πρώην ΥΠΟΥΡΓΟ κ. Τσοχατζόπουλο σε 5,5 χρόνια και με ... το ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ του πρότερου ΕΝΤΙΜΟΥ Βίου ΤΟΥ , αλλά ... ΑΛΛΑ: “εξαγοράσιμη” ποινή. Δηλαδή πληρώνει , εξαγοράζει με τα χρήματα “εξοπλισμών του με ... αποθέματα χρήματος εκ του ... πλεονάσματος πατριωτισμού και ανιδιστελούς προσφοράς του στην ...Άμυνα...” και Ο, μηδεμια ημέρα σε ... κελί για αυτήν την ποινή του ... ΜΕ εξαγορά. Και τι ... σχέση έχει αυτό με την κα Μέρκελ; Ιδού τα “σχετικά” και τα ... “άσχετα” α) Η συναίσθηση ΕΥΘΥΝΗΣ των Υπουργών της Γερμανίας και η πολιτική ΤΟΥΣ οδηγούν σε 8,5€ ωρομίσθιο και αύξηση μισθών στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ μόνο.

     Όμως : “ο Νόμος περί ... ΕΥΘΥΝΗΣ Υπουργών” της Ελλάδας ΔΕΝ έχει αλλάξει (5 χρόνια κρίσης) ακόμα στην .... Ελλάδα, οδήγησε με ... άνεση όμως στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ τον ΛΑΟ μας η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των Υπουργικών συμβουλίων μας. Και βάσει αυτού του ιδίας παλαιοκομματικής πολιτικής των ... κάθε σύνθεσης ...300... αμετάβλητου Νόμου περί ... “ευθύνης”, ο Υπουργός ως “απλός” πολίτης κ. Τσοχατζόπουλος ΔΕΝ δικάστηκε ΠΟΤΕ για απιστία , προδοσία ή άλλα κακουργήματα ως ΥΠΟΡΓΟΣ για τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ Πράξεις , αλλά ως “απλός” πολίτης ΧΩΡΙΣ αυξημένη ευθύνη Υπουργού κατα την ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, χωρίς ανάλογη ποινή για ... ΥΠΟΥΡΓΟ. Δεν δικάστηκε ποτέ ως Υπουργός αλλά ως απλός επιχειρηματίας. Και β) ΕΑΝ δεν υπήρχαν ΜΙΖΕΣ τότε ούτε αα) κεκλιμένα και άχρηστα ή ελλατωματικά ΥΛΙΚΑ για την ΕΘΝΙΚΗ μας Άμυνα θα παραγγέλναμε και παίρναμε ούτε ββ) θα πληρώναμε ΟΛΟΙ τώρα “χαράτσια” για να καλύψουμε ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ από μίζες ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ... “συναφιών” αλλά ΟΥΤΕ γγ) οι εργαζόμενοι στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα είχαν ΠΡΟΣΘΕΤΗ εργασία και ΑΥΞΗΣΕΙΣ από ... παραγγελίες “μίζας” στην ... “διεφθαρμένη Ελλάδα από τους ... αδιάφθορους” βιομηχανιών, δήθεν “εν αγνοία” ΤΟΠΙΚΩΝ Κυβερνήσεων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη