Μαρία Ε. Σακελλάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Δομοκού



ΜΑΡΙΑ  Ε. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ
“Ως νέος άνθρωπος με όραμα για τον τόπο της που αγαπά, με ήθος με αξιοπρέπεια και κοινωνική ευαισθησία δηλώνει παρούσα σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία με σύγχρονες αντιλήψεις όπως απαιτεί  η εποχή».
Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ από την Παναγιά Δομοκού, είναι μια απ’ τις εκπλήξεις του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κοντονάσιου. Το ήθος ,η αξιοπρέπεια , η ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία, η καλλιτεχνική της δραστηριότητα –μικρά θαύματα τα έργα της -, κάνουν τη συμμετοχή της σημαντική και ξεχωριστή. Στόχος της είναι  να βγάλει στην επιφάνεια όλες τις Δημιουργικές δυνάμεις που διαθέτει η επαρχία της. Και για να γίνει αυτό είναι αποφασισμένη να δώσει τον πιο όμορφο καθαρό και ελπιδοφόρο αγώνα της ζωής της. «Πιστεύω, μας είπε, πως κι’ εγώ σαν νέα έχω δικαίωμα και υποχρέωση στην ευκαιρία. Είμαι σίγουρη  ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε όχι μόνο να την διεκδικήσουμε αλλά και να την μετατρέψουμε σε δημιουργική δύναμη.»   Υποψηφιότητες  νέων αξιόλογω ν ατόμων όπως της Μαρίας Σακελλάρη  μπορούν να φέρουν μια νέα αντίληψη, σύγχρονη, όπως απαιτεί το μέλλον του τόπου μας.   



        

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη