Γιάννης Τράντας Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΥ
«Αυτό που όλους μας πληγώνει, ιδιαίτερα όσους είναι αναγκασμένοι να ζούν για χρόνια μακριά απ τον γενέθλιο τόπο, είναι ο κοινωνικός λήθαργος που υπάρχει στην επαρχία μας. Τίποτα δεν συμβαίνει εκεί αν δεν βρεθεί κάποιος να το κάνει να συμβεί. 
 Ο Δομοκός μας είναι το μυθιστόρημα που γράφουμε όλοι μας καθημερινά κι όπως συμβαίνει στα μυθιστορήματα, ο καθένας μας καλείται να παίξει το ρόλο του!!! Μια επίσκεψη στα χωριά της επαρχίας μας αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι διαθέτουν αξιόλογους πολιτιστικούς χώρους που αργοπεθαίνουν. Τρανή απόδειξη ότι ο επαρχιωτισμός μας σε επίπεδο κουλτούρας είναι εμφανής. 
Ο Γιάννης Τράντας έχει περίπου ένα χρόνο στο τιμόνι του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Δομοκού και οι «Δράσεις» του οργανισμού το καλοκαίρι που πέρασε έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση. 
Πολλά εκπληκτικά πρωτοποριακά και ποιοτικά Δρώμενα που μας έδωσε ο συμπαθέστατος Γιάννης Τράντας το καλοκαίρι που πέρασε. «ΚΑΜΠΟΣ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ – ΒΟΥΝΟ», δρώμενα που μοιράστηκαν «σύμβολα»! Εκείνα τα σύμβολα που περνάνε ανέγγιχτα μέσα από γενιές και γενιές για να φθάσουν κάποτε εκεί που πραγματικά ανήκουν: στις ψυχές των ανθρώπων!!! Άνθρωποι με όραμα και αξίες σαν τον Γιάννη Τράντα θεωρώ ότι είναι τιμή να υπάρχουν σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Γιάννης είναι ένας καλλιτέχνης –Σκηνοθέτης-ηθοποιός-μουσουργός- που ξεχωρίζει όχι μόνο για το πηγαίο ταλέντο του αλλά και για την αυθεντική του σχέση με τα «υλικά» του και το κοινωνικό του περιβάλλον.



                                                                              
                                                

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη