Ανδρέας Κουστούκης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Τζιαχρήστα για το Δήμο Δομοκού

ANΔΡΕΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΙΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ 

Η πορεία του ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΣΤΟΥΚΗ ήταν πάντα ασυμβίβαστη και αδιαπραγμάτευτη. Πυξίδα του η προσφορά του στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο χωριό του Περιβόλι,(πρόεδρος του συλλόγου «ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ»- εκδότης της εφημερίδας «ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ»), στην αυτοδιοίκηση (πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξυνιάδος), στη Φθιώτιδα, στην αγροτιά στην Πατρίδα. Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά έχει περάσει με άριστα στην τιμιότητα, στο καθήκον , στην κοινωνική Δικαιοσύνη, στην ανθρωπιά. 
«Η απόφασή μου να προχωρήσω στην υποψηφιότητα αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Η ενότητα τόσων διαφορετικών δυνάμεων υπό τον Δημήτρη Τζιαχρήστα αποπνέει αισιοδοξία και βεβαιότητα πως μπορεί να υπάρξει κάτι καλό για τον διευρυμένο Δήμο Δομοκού. Για μένα το κυρίαρχο είναι η συμμετοχή και η προσφορά στον τόπο μας καθώς επίσης και το συμφέρον αυτού και όχι τι θα βάλουμε στην τσέπη μας όπως λέει ο Λαός. 
Προσδοκώ την στήριξη εκείνων των συμπολιτών μας που πιστεύουν σε αξίες, είτε με την μορφή απλής ενθάρρυνσης και εμψύχωσης είτε της έμπρακτης υποστήριξης, για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την μεγάλη προίκα του τόπου μας.» 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη