Εθνική Ελλάδος: Ένα δίλημμα έμεινε

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως καταλήγει στους Φάνη Γκέκα και Παναγιώτη Κονέ για το αρχικό σχήμα. Παπασταθόπουλος ή Μόρας για το κέντρο της άμυνας.
Ένα-ένα τελειώνουν τα διλήμματα για τον Φερνάνστο Σάντος. Όπως όλα δείχνουν για την κορυφή της επίθεσης θα προτιμήσει τον Φάνη Γκέκα που ναι μεν έχασε αρκετά γκολ στο παιχνίδι με την Βολιβία, αλλά ήταν μέσα στις φάσεις και προέρχεται από πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στην Τουρκία σε αντίθεση με τον Κώστα Μήτρογλου που σίγουρα αποτελεί αξιόπιστη λύση, αλλά δεν είναι στο 100% του ρυθμού που απαιτείται.
Μοναδικό δίλημμα που μένει είναι αυτό στο κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται για τον κεντρικό αμυντικό που θα είναι παρτενέρ του Μανωλά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, θα έχει τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα αν καταφέρει να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που είχε πριν το ματς με την Πορτογαλία. Έναν ρυθμό που για την ώρα φαίνεται πως έχει ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος τα πήγε περίφημα και στα τρία φιλικά που αγωνίστηκε.
Στοκέντρο του γηπέδου, ο Παναγιώτης Κονέ με την ενέργεια που έχει φαίνεται να κερδίζει τη θέση στο αρχικό σχήμα από τους Καραγκούνη και Τζιόλη, ενώ η εμπειρία του Σαλπιγγίδη φαίνεται να του δίνει την θέση του δεξιού επιθετικού αντί του αφιονισμένου Γιάννη Φετφατζίδη που σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε αυτό το Μουντιάλ.
Όλοι κανονικά και την Τετάρτη
Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τετάρτης, στο πρώτο τέταρτο που ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ, όλοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε αρχικά στην ανάπτυξη από τα πλάγια και στα τελειώματα των φάσεων.
cretapost.gr



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη