Η αγαπημένη σας εφαρμογή Ellines.com διαθέσιμη και σε Android συσκευές!

Η αγαπημένη σας εφαρμογή Ellines.com διαθέσιμη και σε Android συσκευές!
O Όμιλος FOCUS – ON φέρνει κοντά όλους τους Έλληνες, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν είναι με τη δημιουργία της εφαρμογής ellines.com. Η εφαρμογή είναι απόλυτα συμβατή με smartphones και tablets.

H εφαρμογή ellines.com, είναι ένας κοινός τόπος συνάντησης κορυφαίων ανθρώπων που αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την συνεισφορά στον τομέα όπου δραστηριοποιείται ο καθένας (καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, επιστήμονες, αθλητές, φωτογράφοι κτλ). Διακρίσεις που κέρδισαν με τη σκληρή δουλειά τους, την αποφασιστικότητα και την ευρηματικότητα. Όλοι αυτοί έχουν κάτι κοινό, είναι Έλληνες. Μέσα από την εφαρμογή όλοι μπορούν να ενημερωθούν για τα έργα τους και τις δραστηριότητες τους, να διαβάσουν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους, να νιώσουν περηφάνια για τον λαό μας!

Στον Όμιλο FOCUS - ON ακολουθούμε πάντα όλες τις νέες τάσεις στις τεχνολογικές εξελίξεις και σε συνδυασμό με την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από την ανάπτυξη εφαρμογών σε λογισμικά IOS και ANDROID. Οι εφαρμογές δίνoυν πλήρη ενημέρωση στον χρήστη και Ontime διαχείριση στον ιδιοκτήτη της εφαρμογής. Στόχος μας είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας εφαρμογών οι οποίες λειτουργούν σε iPhones, Android Phones, iPod Touch συσκευές και iPads και προσαρμόζονται σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα και βρείτε περισσότερες πληροφορίες: http://www.focus-on.gr/

Κατεβάστε την εφαρμογή:
https://itunes.apple.com/gr/app/ellines.com/id463745644?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=focus.on.ellines.com

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη