Η Ενορία Αγίου Γεωργίου Βουζίου Δομοκού στο Γηροκομείο Στυλίδος

Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδος «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» πραγματοποίησε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί η Ενορία Αγίου Γεωργίου από το Βούζι Δομοκού με επικεφαλής τον εφημέριο του ναού και Αρχιερατικό Εοίτροπο Δομοκού και Ξυνιάδος Πρεσβ. π. Κωνσταντίνο Καρβέλη και 26 ενορίτες.
Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Γηροκομείου Αρχιμ.  Μάξιμος Νικολόπουλος καθώς και το προσωπικό του Ιδρύματος. Μετά από το καθιερωμένο κέρασμα στην μεγάλη τραπεζαρία, ο Υπεύθυνος του Ιδρύματος συζήτησε μαζί τους αναφερόμενος στην ιστορία του κτιρίου και τη δημιουργία του από δωρεές των απλών πολιτών (οι οποίοι εξακολουθούν και προσφέρουν τα μέγιστα στο ίδρυμα) αλλά και του μεγάλου ευεργέτου του Ιδρύματος κυρίου Ανάργυρου Πετρή. Αμέσως μετά, το προσωπικό του ιδρύματος μοίρασε τα σχετικά φυλλάδια που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος για το Ίδρυμα τα οποία δημιουργήθηκαν υπό την επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου  μας κ.κ. Νικολάου και ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γηροκομείου τους αγαπητούς επισκέπτες.
Οι ενορίτες προσέφεραν είδη τροφίμων και καθαρισμού στο Ίδρυμα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να προσφέρουν στον καθένα διάφορα γλυκίσματα.
Εκ του Ιδρύματος
Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη