Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας σχετικά με απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων Ο.Σ.Φ.Π.- Παναθηναικός Α.Ο.-ΠΑ.Ο.Κ.-ΥΔΡΑΙΚΟΣ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκδόθηκε σήμερα (07-05-2015), Απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τους αγώνες υδατοσφαίρισης, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες «Ο.Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Π.Α.Ο.Κ. - ΥΔΡΑΪΚΟΣ», στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ( FINAL FOUR ), οι οποίοι θα διεξαχθούν αύριο (08-05-2015) & μεθαύριο (09-05-2015), στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου.
Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των εν λόγω ομάδων στο ανωτέρω Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη