«Διορισμένος Βουλευτής κ. Κατρούγκαλος θα ψηφίσει – εμπιστοσύνη - στον Διορισμένο Υπουργό κ. Κατρούγκαλο» του Γιώργου Σμοκοβίτη

Διορισμένος  Βουλευτής
κ. Κατρούγκαλος
θα ψηφίσει – εμπιστοσύνη -
στον Διορισμένο Υπουργό
κ. Κατρούγκαλο
        Γιώργου  Σμοκοβίτη


    Το «παληό» έφυγε. Η κα Κωνσταντοπούλου.
    Το «νέο» ήρθε. Ο κ. Βούτσης. Και ο κ. Κουράκης.

    Το παληό να τελειώσει να έρθει το νέο.  Αυτό σημαίνει «Αλλαγή – Αλλαγή». Μόνο που τέτοια «Αλλαγή» και ... «για πρώτη φορά» δεν είναι «νέο», αλλά προ 35ετίας παλαιό. Όπως και ο δικομματισμός. «Όπως παληά το βιβλίο για δύο» τι ... Καμάρα , τι ... Πολυτεχνείο. «Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι' όλα τα ΙΔΙΑ μένουν».
    Διορισμένοι Βουλευτές θα ψηφίσουν Διορισμένους Υπουργούς , από τον ίδιο Πρωθυπουργό, και οι ... «νέοι» Υπουργοβουλευτές θα ψηφίζονται από τους «νέους»Βουλευτοϋπουργούς και θα σχηματίζεται η ίδια ΝΟΘΑ «πλειοψηφία εμπιστοσύνης Βουλής στην Κυβέρνηση» όπου ο κ. Κατρούγκαλος θα ψηφίζει ως Βουλευτής «ΝΑΙ, ναι» τον κ. Κατρούγκαλο ως Υπουργό, «Άξιος – Άξιος» για τον ... εαυτό του ... Τόσο «νέο» στην Πολιτική. Ουδείς Βουλευτής ουδείς Υπουργός έχει ούτε ΜΙΑ ψήφο Λαού στο Πρόσωπό Του «εντός ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ συστήματος» πλην «ψήφου του εαυτού του ως Βουλευτής  που ψηφίζει τον εαυτό του για ... Υπουργό». Ηθική νομιμοποίηση ως «έστω ίχνος μείγματος» εφηρμοσμένης Πολιτικής και Δημοκρατίας ως ζητούμενο εξακολουθεί. Η ... «αλλαγή» ευθύνης Υπουργών μετά το 2021 μ.Χ. (μετά Χριστόν).
     Ελλείπει Εντολή Λαού για ΟΛΑ τα θέματα , ούτε καν με στοιχειώδη  Γνώση  «που Τον πάνε και που θέλει να πάει». Λαβύρινθος όπου ξανάρχεσαι στα ΙΔΙΑ που άφησες με πρόσθετο κόστος , κόπο και χαμένο χρόνο. Ουδέν για ουδέν έτερον πλην ΜΟΝΟ «Νέα» μνημόνια με «ανα- νεωμένες» Υπογραφές και «ανα – νεωμένα για τα ... ΙΔΙΑ Δημοψηφίσματα» που ονοματίζουν και «εκλογές» συνεχώς, γενικώς και αορίστως χωρίς ενημέρωση δι' ουδέν προεκλογικώς.
    Το μόνο «νέο» είναι ότι η νέα Κυβέρνηση του ... «νέου» έχει «για πρώτη φορά» μόνο το 22% του ΣΥΝΟΛΟΥ του ΛΑΟΥ ως ... «Δημοκρατική πλειοψηφία». Και το σχεδόν 50% του Λαού – Εκλογικού Σώματος – Εντολέα έχει γυρίσει τα  ... οπίσθια σε Πρόσωπα και Διαδικασίες ενός ΝΟΘΟΥ «αντιπροσωπευτικού συστήματος»που όλοι καταγγέλουν και όλοι χρησιμοποιούν και εξυπηρετούνται.
    Το «νέο» είναι ο Όρκος στην Ελληνική ... Σημαία. Να εξαφανιστεί ο Σταυρός από τη  Σημαία. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Σημαία χωρίς Πίστη στον Σταυρό δεν υπάρχει. Και το: «επικρατούσα», η της Ανατολικής Ορθοδόξου του Χριστού Εκκλησίας, ΘΡΗΣΚΕΙΑ (πέραν και από ... Θεό) ο ένας από τους δύο ΠΥΛΩΝΕΣ της Ψυχής Πολιτισμού και Ιστορίας ΜΑΣ, να διαγραφεί  δια του «νέου» Συντάγματος.
     Η φίλη Τουρκία έχει ήδη μία όχι «ανθρώπινη ασπίδα» αλλά «ανθρώπινη λόγχη δυστυχισμένων» στα παράλιά της εναντίον της Ευρώπης και την εκβιάζει για διευθέτηση «ροής δύο εκατομμυρίων μεταναστών – προσφύγων» να εξασφαλίσει «ισοδύναμο – αντάλλαγμα» την ΕΛΕΥΘΕΡΗ διακίνηση και των 70.000.000 Τούρκων και «πολιτισμού τους» στην Ε.Ε. δηλαδή  και από Θράκη μέχρι Καστελλόριζο – Γαύδο, Κύπρο και ... Ιόνιο.
    Αυτά τουλάχιστον τα «νέα» θα τα χειριστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ ως Λαός και «παλαιό και νέο» ΈΘΝΟΣ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη