ΕΡΩΤΗΣΗ του Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Δημήτρη Συλεούνη‏


ΕΡΩΤΗΣΗ του Δημοτικού Συμβούλου του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Δημήτρη Συλεούνη προς το Δήμαρχο Λαμιέων κ.Νικόλαο Σταυρογιάννη:

ΕΡΩΤΗΣΗ

του  Δημοτικού Συμβούλου
του συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»
Δημήτρη Συλεούνη                    
                                                                                             
                                                                   Προς: τον Δήμαρχο Λαμιέων
                                                               κ.Νικόλαο Σταυρογιάννη

           Κύριε Δήμαρχε, μετά από ενάμιση χρόνο θητεία σας και μετά από πολλές  υποσχέσεις που δώσατε στους ΡΟΜΑ για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, η σκληρή πραγματικότητα σας διαψεύδει, αφού μέχρι σήμερα δεν τηρήσατε τίποτα από όσα υποσχεθήκατε, με συνέπεια να παρατηρείται επιδείνωση των συνθηκών ζωής στον καταυλισμό της ¨Καμηλόβρυσης¨.
Το γεγονός αυτό, προκαλεί τις οργισμένες αντιδράσεις των ΡΟΜΑ,οι οποίοι  αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα από την δική σας εγκατάλειψη και από την αθέτηση των υποσχέσεων σας,  για μεταφορά του οικισμού κοντά στη Λαμία, για τη φροντίδα των παιδιών ( διευκόλυνση πρόσβασης στο σχολείο,  εμβολιασμούς και καλύτερες συνθήκες υγιεινής ),για εξασφάλιση  καθαριότητας  και  για τόσα άλλα που τους έχετε κατά καιρούς υποσχεθεί.
Δυστυχώς και στο θέμα αυτό, όχι μόνο δεν κάνατε κάτι, αλλά αγνοήσατε και την δίκη μας πρόταση για αξιοποίηση του οικοπέδου των 42 στρεμμάτων που αγοράσαμε στην ίδια περιοχή και με την σύμφωνη γνώμη των ΡΟΜΑ. Όλοι θυμόμαστε ακόμα τις δηλώσεις σας σχετικά με την ακαταλληλότητα και την επικινδυνότητα του σημείου που βρίσκονται σήμερα. Αποδεικνύεται με τον τρόπο αυτό, για άλλη μια φορά, η ασυνέπεια λόγων και έργων σας, αφού η ανικανότητα ή η εσκεμμένη αδιαφορία σας, τόσο η δική σας προσωπικά όσο και των συνεργατών σας, για την διαχείριση ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού ζητήματος, το καθιστούν πιο έντονο, αντί να το επιλύουν με αποτέλεσμα να προκαλούνται  απρόβλεπτες συνέπειες για την πόλη μας.
Κύριε Δήμαρχε ερωτάσθε και θέλουμε να μας ενημερώσετε, σε ποιες ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε για το σοβαρό ζήτημα των ΡΟΜΑ, γιατί από εδώ και στο εξής θα έχετε προσωπικά την ευθύνη.
Περιμένω την απάντηση  σας.
                                               Λαμία    15-03-2016
                     
Δημήτριος Συλεούνης










Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη