Σοκ από τη δολοφονία 65χρονου στο Μαρτίνο

Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα συνομήλικό του ημεδαπό
Συνελήφθη χθες (01-02-2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες νωρίς το μεσημέρι, πλησίον ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του στην ανωτέρω περιοχή, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν συνομήλικό του ημεδαπό.
Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα άμεσων και επισταμένων ερευνών και αναζητήσεων, ενώ κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, (52) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.
Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη