«Έφυγε» ο Μίλτος Παπαποστόλου

Μια παλιά δόξα της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Φθιωτός Μίλτος Παπαστόλου, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.
Μίλτος Παπαποστόλου «λύγισε» μετά από οκταετή μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών τον σύλλογο, τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός, ενώ διετέλεσε και ομοσπονδιακός προπονητής, από το 1984 έως το 1988, μια θητεία που σε συνεχόμενη χρονική διάρκεια ξεπεράσθηκε μόνο από τον Ότο Ρεχάγκελ. Επίσης για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: 
«Μία από τις μεγάλες μορφές στην ιστορία της ΑΕΚ έφυγε σήμερα από τη ζωή και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί την απώλειά του.
Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Δομοκού Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας για έξι σεζόν (1959-65), υπήρξε μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 1963, ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81 σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.
Διετέλεσε για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στον γιο του, Ντίνο, που διετέλεσε στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη