Δημήτρης Μπάσης - Αν μ'αγαπάς

Ακούστε το κομμάτι στο Youtube

  Το Ogdoo Music Group και ο Δημήτρης Μπάσης, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ "Τι τα θέλεις" παρουσιάζουν το νέο του τραγούδι "Αν μ' αγαπάς".

Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με φανερά ανανεωμένο ήχο αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη για το καλό τραγούδι, ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει με ένα τραγούδι εξωστρεφές σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου.

Παράλληλα, συμπληρώνοντας 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών! Τη σκηνή της Τεχνόπολης θα μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη. Στη μοναδική αυτή συνύπαρξη, ο Δημήτρης θα ερμηνεύσει όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και επιτυχίες των καλεσμένων φίλων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά την ημέρα της συναυλίας - γιορτής στην Τεχνόπολη σε προνομιακή τιμή!


Καλή ακρόαση!


Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

Αθήνα, Ιούνιος 2017

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη