Διαψεύδει δημοσίευμα για «Οριστικό Λουκέτο στην Ογκολογική Κλινική» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Ζυγούρης

Δ.Τ. για την Ογκολογική Κλινική από το Γραφείο του Διοικητή Γ. Ν. Λαμίας

 Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας:

    «Για ακόμη μία φορά το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ο Διοικητής του κ. Παναγιώτης Ζυγούρης έγιναν στόχος ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων. Ειδικότερα, διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης που συστηματικά καταφέρεται κατά του ΓΝ Λαμίας δημοσίευσε είδηση με τίτλο «Οριστικό λουκέτο στην Ογκολογική από Ζυγούρη ».

Για την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των συμπολιτών μας σας αναφέρουμε ότι:

1.Από την πλευρά της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας έχουν γίνει εγκαίρως όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη της Ογκολογικής κλινικής με ιατρό πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

2.Η προκήρυξη για την  στελέχωση της Ογκολογικής κλινικής με μόνιμο ιατρό Επιμ. Α΄ Ογκολογίας έχει ολοκληρωθεί με την επιβολή έξι υποψηφιοτήτων και ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες.

3.Αναφορικά με την προκήρυξη επικουρικού ιατρού ή « με μπλοκάκι » δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κανένα υποψήφιο.

4. Όσον αφορά τη δυνατότητα έκδοσης «εντέλλεστε» για την μετακίνηση Ογκολόγου από άλλο Νοσοκομείο ουδεμία αρμοδιότητα έχει ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας.

5.Το νοσηλευτικό προσωπικό που στελεχώνει την Ογκολογική κλινική και αποτελείται από πέντε (5) Νοσηλεύτριες δεν μετακινήθηκε σε κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου. Σε συνεννόηση με την Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ζητήθηκε να παραμείνουν στο τμήμα δύο (2) άτομα - όσο υπολειτουργεί η Ογκολογική κλινική - και τα υπόλοιπα τρία (3) άτομα να λάβουν αρχικά το υπόλοιπο κανονικών αδειών τους, ετών 2016-2017 και στην συνέχεια να προσφέρουν υπηρεσίες προσωρινά σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου. Με την ολοκλήρωση του διορισμού μόνιμου ιατρού Ογκολογίας, θα επιστρέψουν στην Ογκολογική κλινική για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία της».




                                                                             Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ

 

                                                                             Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη