Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}
#

Breaking News:

latest

Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις Πολιτικές εξελίξεις

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Δήλωση για τις Πολιτικές εξελίξεις Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα από τη στάση ...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 Δήλωση για τις Πολιτικές εξελίξεις

Ο λαός να βγάλει συμπεράσματα από τη στάση των κομμάτων, τις ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής. Να δυναμώσει η πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών σχεδίων, κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, των ξένων στρατιωτικών βάσεων στην περιοχή
Η συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ επιβεβαιώνει ότι το γενικότερο σκηνικό που έχει στηθεί, με επίκεντρο την ένταξη της ΠΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, τη λεγόμενη «ευρωατλαντική ολοκλήρωση» στα Δυτικά Βαλκάνια και τη χρεοκοπημένη πρακτική της ονοματολογίας, δεν μπορεί να εξασφαλίσει λύση προς όφελος του λαού μας, του λαού της γειτονικής χώρας και των λαών της περιοχής.
Αντίθετα, μέσα σε αυτήν τη διαδικασία συναντιούνται ο εθνικισμός και ο κοσμοπολιτισμός, ανακυκλώνονται προβλήματα που ταλαιπωρούν τους λαούς για πολλά χρόνια, προωθούνται σχεδιασμοί μεγάλων μονοπωλιακών συμφερόντων και τροφοδοτούνται ανταγωνισμοί ανάμεσα σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ρωσία, που οξύνουν την κατάσταση στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
Οι παράλληλες διαπραγματεύσεις ΟΗΕ και ΝΑΤΟ για το πρόβλημα του ονόματος ενέχουν κινδύνους διπλής ονομασίας, με πρωταρχική επιδίωξη την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, τη διευκόλυνση των ενταξιακών διαδικασιών στην ΕΕ .
Η αντιμετώπιση του αλυτρωτισμού δεν μπορεί να περιοριστεί στην αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου και της κεντρικής λεωφόρου των Σκοπίων. Προέχει και προϋποθέτει την αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, τη ρητή διατήρηση των συνόρων και την αποτροπή ανακίνησης εθνικιστικών επιδιώξεων.
******************
Αποδεικνύεται ότι το τέλος των μνημονίων, που προπαγανδίζει η κυβέρνηση, διαψεύδεται από την πραγματικότητα, αφού όλες οι παλιές και νέες δεσμεύσεις θα ισχύουν για πολλά χρόνια ακόμη
Την ικανότητα της κυβέρνησης στην υλοποίηση όλων των αντιλαϊκών μέτρων και στόχων επιβράβευσε το τελευταίο Γιούρογκρουπ, όπου μπήκαν οι βάσεις για τον νέο γύρο της επίθεσης.
Στα προαπαιτούμενα της 4ης «αξιολόγησης» προβλέπεται η κατάθεση νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018 - 2021, όπου θα ενσωματώνεται το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων.
Σύμφωνα με την «έκθεση συμμόρφωσης» για την Ελλάδα, μετά την 3η «αξιολόγηση», οι τράπεζες σχεδιάζουν 10.000 πλειστηριασμούς για το 2018, με εκτόξευση στους 40.000 ετησίως την προσεχή τριετία. Δηλαδή, συνολικά θα βγουν στο σφυρί 130.000 ακίνητα μέχρι και το 2021!
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επίσπευσης των νέων περικοπών στο αφορολόγητο για τη λαϊκή οικογένεια, από το 2019.
29-1-2018
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.