Λαμία - Ατρόμητος 1-1


Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως πήραν προβάδισμα στο σκορ με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Πίτι κινδύνευσαν σοβαρά να χάσουν το παιχνίδι καθώς η αποβολή του Μπούτνικ άλλαξε τα δεδομένα και η ομάδα του Κάναντι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα για να φύγει με τους τρεις βαθμούς.
Μέτριο θέαμα με μία μόνο καλή στιγμή
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Λαμία να είναι πολύ σφιχτή στα μετόπισθεν και τον Ατρόμητο να έχει μεν την κατοχή της μπάλας αλλά από την άλλη να μην μπορεί να απειλήσει τους γηπεδούχους. Μάλιστα, η πρώτη ευκαιρία στο ματς ήταν για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο 22’ όταν ο Ακόστα εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Παντελιάδης μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης έδιωξε ενστικτωδώς.
Απειλητικός μόνο από στημένα
Το παιχνίδι συνέχιζε να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν λύσεις στην επίθεση. Ο μόνος τρόπος για την ομάδα του Περιστερίου να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Λαμίας ήταν με στημένες μπάλες. Σε μία από αυτές, στο 28’ ο Ουάρντα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ο Παπαδόπουλος έπεσε και μπλόκαρε στη γωνία του χωρίς όμως να ανησυχήσει ιδιαίτερα.
Έπρεπε να φτάσουμε στο 39’ για να δούμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την ομάδα του Κάναντι. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Χατζηισαίας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντάουντα από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε όμως έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, γκολ για τη Λαμία!
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος όταν στο 51’ όταν ο Κιβρακίδης πέρασε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε με τα πόδια. Στην ευκαιρία του Ατρομήτου η Λαμία απάντησε με γκολ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και προς τα δεξιά, ο Πίτι ανέλαβε την εκτέλεση και με αριστοτεχνικό χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η αποβολή του Μπούτνικ άλλαξε τις ισορροπίες
Στο 65’ οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς άλλαξαν καθώς ο Μπούτνικ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί και έτσι άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Την εκτέλεση του δεύτερου φάουλ ανέλαβε και πάλι ο Γάλλος με τον Παπαδόπουλο να διώχνει δύσκολα.
«Δώρο» του Παπαδόπουλου και 1-1 ο Ατρόμητος!
Μετά από βαθιά μπαλιά στην άμυνα της Λαμίας, ο Παπαδόπουλος έκανε μία ανούσια έξοδο, δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Πριντέτα και έτσι δεν απομάκρυναν σωστά, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί και εκείνος με σουτ από μακρινή απόσταση την έστειλε στα δίχτυα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Η Λαμία προσπάθησε να απαντήσει αμέσως, όμως η κεφαλιά του Πριντέτα μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Προς το φινάλε ο Ατρόμητος έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ όμως ο Ντάουντα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αρχικά στο 86’ όταν μετά από σουτ του Ουάρντα και απόκρουση του Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να τον νικήσει, αλλά και ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από σέντρα έκανε την προβολή όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 92’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι μία ανάσα από την ολική ανατροπή όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ μετά από κόντρα στην πλάτη του Μάντσον.
Έτσι, το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που παρά το γεγονός πως προηγήθηκε απειλήθηκε σοβαρά με ήττα και τελικώς πήρε τον έναν βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.
Το ταμεία του αγώνα: Μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος και σαφώς καλύτερο το δεύτερο για τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως αντέδρασε και αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν φύγει από τη Λαμία με τους τρεις βαθμούς.
Αυτοί που ξεχώρισαν: O Πίτι πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Από την άλλη, οι Ουάρντα και Ντιγκινί αποτέλεσαν μία μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Λαμίας, κυρίως στην επανάληψη, με τον δεύτερο να είναι αυτός που πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης.
Ο έλεγχος των διαιτητών: Καλή διαιτησία από τον Σκουλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα. Σωστή η αποβολή με δεύτερη κίτρινη για το χέρι του Μπούτνικ. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στη φάση αυτή, όμως το ριπλέι έδειξε πως ο παίκτης των γηπεδούχων ήταν οριακά εκτός.
Οι συνθέσεις:
Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα (37' Πίτι), Βάντερσον, Μπούντνικ
Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης (80' Σάκιτς), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (69' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (69' Μπρούνο) , Γιαννούλης, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί
http://www.sdna.gr

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής της Super League:
  • Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 1-1
  • Λάρισα - Πανιώνιος 0-0
  • Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3
  • Λαμία - Ατρόμητος 1-1
  • Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2
  • Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης (Δευτέρα, 19:30)
Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες):
1. ΠΑΟΚ 46
2. ΑΕΚ 44
3. Ολυμπιακός 42
4. Ατρόμητος 38
5. Αστέρας Τρίπολης 28
. Ξάνθη 28
. Πανιώνιος 28
8. Παναθηναϊκός 24
. Λεβαδειακός 24
10. ΠΑΣ Γιάννινα 22
. ΑΕΛ 22
12. Παναιτωλικός 20
. Λαμία 20
14. Απόλλων Σμύρνης 14 -19αγ.
. Κέρκυρα 14
16. Πλατανιάς 9 -19αγ.
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
Η επόμενη αγωνιστική:
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
  • 15:00 Ξάνθη – Κερκυρα
  • 17:15 Πανιώνιος – Λαμία
  • 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
  • 15:00 Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός
  • 17:15 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
  • 17:15 Παναιτωλικός – Πλατανιάς
  • 19:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
  • 19:30 ΠΑΟΚ - Λάρισα

Πηγή: | iefimerida.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη