Συμφωνία Συνεργασίας Ελληνο Ιταλικού Επιμελητήριου Αθήνας με ΚΔΕΠ - ΔΕΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη πραγματοποίησε στις 29 Ιανουαρίου 2018, ο πρόεδρος  του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου  κ. Ιωάννης Τσαμίχας μαζί με τον προϊστάμενο του εμπορικού τμήματος κ. Mario Giannotti στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ Α.Ε,   του οποίου το ΚΔΕΠ είναι  πλέον  μέλος  του.

Ακολούθησε συζήτηση ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων με τον Διευθυντή του ΚΔΕΠ για  συνεργασία του Ελληνο-Ιταλικού επιμελητηρίου με το ΚΔΕΠ  προκειμένου  να  προβληθούν οι δυνατότητες του κέντρου σε  εταιρείες, εργοστάσια,  βιομηχανίες εκθέσεις, συνέδρια της Ιταλίας μέσω του επιμελητηρίου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους και στα εργαστήρια του ΚΔΕΠ,  όπου παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και η τεχνογνωσία του κέντρου και η ερευνητική του δραστηριότητα.  Επίσης συμφωνήθηκε το επιμελητήριο να μεσολαβήσει σε επαφές με τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα της Ιταλίας.

Ο πρόεδρος συναντήθηκε και χαιρέτησε εκπροσώπους από Ιταλικές εταιρείες που βρίσκονταν στα εργαστήρια και εκτελούσαν δοκιμές.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη