Στην τελετή της αφής του Αγίου Φωτός στην Ιερουσαλήμ ο Γιάννης Σαρακιώτης

Στην τελετή της αφής του Αγίου Φωτός στην Ιερουσαλήμ ο Γιάννης Σαρακιώτης»
Στην τελετή της αφής του Αγίου Φωτός, στον Πανάγιο Τάφο στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, είχε την τιμή να παρευρεθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων. Η πολυμελής αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, αποτελείτο από μέλη του Κοινοβουλίου και εκπροσώπους της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Το Άγιο Φως, το οποίο συμβολίζει την Ανάσταση και την ελπίδα, μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και μετά την ειδική τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε, αναμένεται να γίνει δεκτό από τους πιστούς σε κλίμα κατάνυξης στους Ιερούς Ναούς της χώρας.
Ο Βουλευτής Φθιώτιδας εξέφρασε τη χαρά του, για τη συμμετοχή του στην τελετή  και στη μετέπειτα μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα, ενώ ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και κάθε προσωπική και κοινωνική ευτυχία».






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη