Έναρξη εγγραφών για τον 12ο Hercules Mountain Marathon !

Έναρξη εγγραφών για τον 12ο Hercules Mountain Marathon !

O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon) ,ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, με σταθερά ανοδική πορεία, διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά  . Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, που τιμούν με την παρουσία τους , το πανέμορφο Βουνό της Οίτης!
           Για τη 12η διοργάνωση οι εγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 8  Ιουνίου 2018  στη σελίδα της διοργάνωσης,   http://herculesmarathon.gr/ , όπου , εκτός από την εγγραφή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε, για τις διαδρομές αναλυτικά, το πρόγραμμα κλπ.
  Ο Μαραθώνιος αποτελεί αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Skyrunning ( http://www.skyrunner.gr/index.php/el/), στο οποίο, συμμετέχουν 8 αγώνες  Ορεινού τρεξίματος , υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερων αγωνιστικών χαρακτηριστικών.
Στο βουνό των λουλουδιών και του Ηρακλή, την Οίτη, εκτός του μαραθωνίου διεξάγονται για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι μικρότερες διαδρομές: Ο Ημιμαραθώνιος «Ελλέβορος» (Helleborus Half Marathon) 16,2χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία «Μονοπάτι Φαρμακίδων» (Farmakides Trail) 6,5χλμ. Επίσης για τα παιδιά των τάξεων του δημοτικού διεξάγεται αγώνας 1000μ. με την ονομασία «Λαγοπόδαρος» την παραμονή των αγώνων.
Προσκαλούμε όλους τους δρομείς ορεινού τρεξίματος να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και να απολαύσουν τα μονοπάτια της Οίτης! Ραντεβού στις 15 & 16 του Σεπτέμβρη στην Υπάτη Φθιώτιδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη