Προσοχή στην έξοδο για το Περιβόλι και τη Μακρυρράχη Δομοκού, στην αρχή του αυτοκινητοδρόμου Ε65

Προσοχή στην έξοδο για το Περιβόλι και τη Μακρυρράχη Δομοκού, στην αρχή του αυτοκινητοδρόμου Ε65

Η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Ε65 τμήμα Ξυνιάδα-Τρίκαλα είναι εξαιρετικά ποιοτική και θεωρείται έργο πνοής για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Μακεδονία, αλλά και κομμάτι της Ηπείρου.
Ωστόσο, μια σοβαρή κακοτεχνία παρατηρείται στην τοπική έξοδο για το Περιβόλι και τη Μακρυρράχη Δομοκού, στο σημείο της διασύνδεσης του συνδετήριου δρόμου των 8χλμ. του αυτοκινητόδρομου, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Δομοκού, με το λειτουργούν τμήμα Ξυνιάδα-Τρίκαλα.
Ο δρόμος που οδηγεί στην τοπική οδό, είναι σχεδόν «αόρατος», κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες και η ταμπέλα που προειδοποιεί για την ύπαρξη της εξόδου αυτής βρίσκεται μόνο μερικά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί να μην την εντοπίζουν έγκαιρα και να εγκλωβίζονται στον αυτοκινητόδρομο, όντας αναγκασμένοι να φτάσουν ως τον κόμβο της Κτιμένης Καρδίτσας για να κάνουν αναστροφή, αν φυσικά γνωρίζουν το δρόμο!
Επιπλέον, αρκετοί οδηγοί, που παρασύρονται από την κακοτεχνία αυτή, πραγματοποιούν επικίνδυνη αναστροφή λίγο πριν μπουν στον αυτοκινητόδρομο, με σοβαρή πιθανότητα δυστυχήματος.
Ο παραχωρησιούχος θα πρέπει να μεριμνήσει άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος, πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, αλλά και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών που κινούνται στις τοπικές οδούς της περιοχής.
Μια προσωρινή λύση για του οδηγούς εκείνους είναι η έξοδος από την συνδετήριο δρόμο προς Περιβόλι- Μακρυρράχη να πραγματοποιείται από τον κυκλικό κόμβο προς τον Άγιο Στέφανο.

Δ.Κ.
dk@lamiatimes.gr






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη