ΛΑ.Ο.Σ.: Έχουμε τρελαθεί τελείως...

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έχουμε τρελαθεί τελείως

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε , τείνοντας χείρα βοηθείας στην Άνγκελα Μέρκελ , ότι είναι έτοιμος να υπογράψει συμφωνία με τη Γερμανία προκειμένου να είναι ευκολότερη η επιστροφή προσφύγων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες «Για εμάς δεν είναι πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά. Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε την απόφασή του αυτή λέγοντας ότι «δεν μας ενδιαφέρει το γεγονός ότι ίσως θα έχουμε κάποιες επιστροφές από τη Γερμανία, αν αυτό βοηθήσει ώστε να δοθεί το σήμα στους διακινητές ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις παράτυπες μεταναστευτικές ροές».

Δηλαδή από την μεγάλη και πλούσια Γερμανία θα στείλουν πίσω στην μικρή και πτωχευμένη Ελλάδα επιπλέον λαθρομετανάστες να προστεθούν στα εκατομμύρια που ήδη υπάρχουν εδώ !

Κανονικά μία φυσιολογική Ελληνική κυβέρνηση , αυτή τη στιγμή , το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να καταγγείλει και να αποχωρήσει από την συνθήκη “Δουβλίνο ΙΙ” αντ αυτού ο κ. Τσίπρας ξεπληρώνει γραμμάτια στην κ. Μέρκελ εμείς όμως και Ελλάδα τι φταίμε ;

Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη