ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Μυρμιδόνες» - «Πολιτιστική & Αθλητική Εβδομάδα, Δομοκός 2018»

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Μυρμιδόνες», με τη Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος (Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας), την υποστήριξη του Δήμου Δομοκού, των ενεργών πολιτών της ευρύτερης περιοχής και την Οργανωτική και Τεχνική Υποστήριξη του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ Έκφραση & Δημιουργία, στη Λαμία και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ <<Εναστρον >>διοργανώνουν για πρώτη φορά μια σειρά από Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις με την επωνυμία: «Πολιτιστική & Αθλητική Εβδομάδα, Δομοκός 2018».
Με επίκεντρο την επέτειο της εισόδου του ελληνικού στρατού στο Δομοκό την 8η Αυγούστου 1881, η οποία σήμανε και την απελευθέρωση από τους Τούρκους κατακτητές μετά  από 400 χρόνια .
Διοργανώνονται μια σειρά από εκδηλώσεις με επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, ομιλίες επισήμων και ειδικών επιστημόνων και ιστορικών, που έχουν ασχοληθεί συγγραφικά με αυτό το σημαντικό πολιτικο-ιστορικό γεγονός για το Δομοκό και ολόκληρης τη χώρα. Επίσης, θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις, που θα απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού, όλων των ηλικιών και κυρίως σε παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας. Ενδεικτικά αναφέρονται δράσεις, όπως είναι η διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ 3on3, Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, Παιδαγωγικά- Βιωματικά παιγνίδια και δραστηριότητες, Αγώνας Δρόμου, Αγώνας Δίαθλου,  Εκπαιδευτικά σεμινάρια Αστρονομίας, Ιστορικής Αναδρομής του Γεγονότος της 8ης Αυγούστου 1881 κα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη