Συνελήφθη 40χρονος στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς, για κλοπή από επιβάτη αμαξοστοιχίας

Συνελήφθη ημεδαπός, αμέσως μετά την αποβίβασή του στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς, για κλοπή από επιβάτη αμαξοστοιχίας
Συνελήφθη, χθες (03-07-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, αμέσως μετά την αποβίβασή του στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν μία τσάντα, ένα πορτοφόλι, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε προηγουμένως αφαιρέσει από αλλοδαπό επιβάτη αμαξοστοιχίας.
Ο παθών δεν αντιλήφθηκε άμεσα τη σε βάρος του κλοπή και ενημερώθηκε για το περιστατικό τηλεφωνικά από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάσχεσαν τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής, προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη