Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σε Δημότες του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις σε Δημότες του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου με το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone
Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone υλοποιείται σε σ υνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Στο Δήμο μας λειτουργεί το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone , με στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα και εύκολα την κατάσταση της υγείας τους.
Οι εξετάσεις που πραγματοποιεί δωρεάν ο Γενικός Ιατρός Μπερδέκας Κων/νος στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Κων/νου , στο πλαίσιο το υ Προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα, έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματ ος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση πίεσης, μέτρηση του κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, μέτρησης ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων καθώς και υπ ηρεσίες πρόληψης για την εμμηνόπαυση και την οστεοπόρωση. Οι εξετάσεις αυτές, εφόσον ο Γενικός Ιατρός το κρίν ει απαραίτητο, μεταφέρονται αυτόματα στους καρδιολόγους/πνευμονολόγους του Ιατρ ικού Κέντρου Αθηνών, οι οποίοι αποστέλλουν τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.
Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, το οποίο υλοποι είται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπο υργείου Υγείας και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και συμμετέχουν επ ιπλέον σε αυτό το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και η εταιρεία Vida vo. Συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone υλ οποιείται με την υποστήριξη της 5 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2235031682 (Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Κων/νου).


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη