«Είμαι ο μόνος που το βλέπει ΕΤΣΙ; Αρχαίες Αμφικτυονίες στο Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ», του Γιώργου Σμοκοβίτη

ΠΡΟΣ:
ΜΜΕ – Τύπον
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Δήμο Λαμιέων
Π.Ε.Δ. ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας
Κάθε ενδιαφερόμενον

Είμαι ο μόνος
που το βλέπει ΕΤΣΙ;
Αρχαίες Αμφικτυονίες στο Δήμο ΛΑΜΙΕΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ
Σχετικά με την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ και την ΠΡΟΒΟΛΗ των Αρχαίων Αμφικτυονιών στην Αρχαία Ανθήλη, επανέρχομαι με τη δικαιολογημένη απορία μου:
1ον) Είμαι ο μόνος που εκτιμώ ότι η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ σε ενιαίο μάλιστα πλαίσιο ΜΕ τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, συνδυασμός εξαιρετικός «Ειρηνική διευθέτηση διαφορών – Λεωνίδας Υπερασπιστής Ειρήνης Πολιτισμού» στον ΙΔΙΟ Δήμο, των ΛΑΜΙΕΩΝ ΚΑΙ Πρωτεύουσας της Περιφέρειας ΣΤΕΡΕΑΣ Ελλάδας, ότι παρουσιάζεται μια ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων και προοπτικής, για ΟΛΗ την περιοχή μας, ΠΗΓΗ Ανάπτυξης και Προόδου ΚΑΙ με ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Ανάπτυξης, Πηγή Πνευματική – Ιστορική – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ θα αναδειχθεί σε επίπεδο «της Αρχαίας Ολυμπίας». ΑΝ δεν είμαι ο μόνος που το … «βλέπω ΕΤΣΙ» πού είναι, ΠΟΥ οι … αρμόδιες ή … αναρμόδιες ΑΡΧΕΣ, και … «αξιωματούχοι» να το κινήσουν; ‘Εστω επιτέλους, να κάνουν στοιχειώδη ΕΝΑΡΞΗ με ΠΡΑΞΕΙΣ τους – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ έναρξης εργασιών ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ; Το πιστεύω, το επαναφέρω, επιμένω έστω … μόνος … ΑΝ είμαι που το … «βλέπω ΕΤΣΙ» και το ΦΩΝΑΖΩ και ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ στα θεσμικά όργανα ΠΡΟΣ «δι΄ενεργειών τους … Έργο … που ΔΕΝ έχουν Δικαίωμα να αφήνουν ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ… εν Τάφω…» αλλά στο ΦΩΣ τοπικά, πανελλήνια, διεθνώς προς Όφελος ΟΛΩΝ.
2ον) Είναι έργο που έχει έστω και ΕΝΑΣ ή … ΜΙΑ ως ΜΕΛΟΣ του Εκλογικού Σώματος Ελλήνων Πολιτών, δηλαδή των ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΟΛΩΝ των… «αξιωματούχων» κάθε λογής και επιπέδου «πρ» (πρώην) και νυν εκλεγμένων και διορισμένων έστω ΕΝΑΣ να έχει αντίρρηση αξιοποίησης ή αλλοιώς να ΜΗΝ θέλει την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ τέτοιου ΘΗΣΑΥΡΟΥ ποικίλης σύνθεσής του; Γιατί οι εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος Εκπρόσωποί ΜΑΣ ΔΕΝ εκτελούν ΤΕΤΟΙΑ Εντολή ΠΟΛΙΤΩΝ – εκλογέων τους – Εντολέων ΤΟΥΣ. Έστω ΕΝΑΣ που να πιστεύει ότι … θα είναι ζημιογόνο τέτοιο έργο; Έστω και ένας που … ΔΕΝ πιστεύει ότι ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιηθεί και ΜΟΝΟ Μεγάλο Όφελος στα ΚΟΙΝΑ θα φέρει ΤΟΠΙΚΑ, Πανελλήνια, Διεθνώς, ΑΥΤΗ η Αξιοποίηση; Έστω και ΕΝΑΣ … «αξιωματούχος» υπάρχει ΠΟΙΟΣ που πάει «κόντρα» σε ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ είναι ΥΠΕΡ; ΤΙ κάνει ο … «κόντρα», τι ΠΡΑΤΤΕΙ ο … ΥΠΕΡ; Υποθέτω Ζωντανοί υπάρχουν ΕΔΩ ΚΑΙ οι … ΔΥΟ ΤΟΥΣ!!!
3ον) Μονοπάτι «Ειρήνης και Υπερασπιστών Πολιτισμού Ελεύθερων της Γης» να ανοίξει ΜΕΤΑΞΥ Αρχαίων Αμφικτυονιών ΚΑΙ Θερμοπυλών, έστω ΑΥΤΟ ως αρχή το ήμισυ του Αξιότερου παντός. Υπάρχει μόνο το … «μονοπάτι του … Εφιάλτη». Ζητώ τη «Λεωφόρο Ειρήνης, πολιτισμού και Υπερασπιστών αξεπέραστων Πολεμιστών».
ΠΟΙΟΥΣ εκφράζει τούτο το κείμενο-Πρόσκληση;
ΠΟΙΟΥΣ Υποχρεώνει σε ΚΑΘΑΡΗ απάντηση για το ΠΟΤΕ και ΠΩΣ «δι΄ενεργειών τους προεκλογικά ή … μετεκλογικά» η ΕΝΑΡΞΗ επιτέλους ΕΡΓΟΥ-ΠΡΑΞΕΩΝ Αξιοποίησης ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ανεκτίμητων ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΟΦΕΛΕΙΩΝ «Ανάπτυξης ΟΛΗΣ της περιοχής ΜΑΣ» σε επίπεδο ΔΙΕΘΝΩΣ της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ αυτής στον ΙΔΙΟ Δήμο, στον ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ «Αρχαίες Αμφικτυονίες ΚΑΙ Θερμοπύλες ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ως ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Παγκοσμίως»;
Από εδώ για εδώ και Πανελληνίως και Διεθνώς.
Ακόμα; Ως ΠΟΤΕ; Οι … «εντός αντιπροσωπευτικού συστήματος» Εκπρόσωποί μας» να κωφεύουν στη Γενική Βούληση και ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΟΥ του Κυρίαρχου (κατά το Σύνταγμα και το …Πολίτευμα…) Εκλογικού Σώματος Ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ για ΤΕΤΟΙΑ Έργα που είναι εφικτά και ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΥΝ τα ΚΟΙΝΑ και ΟΛΟΥΣ … όλους ανεξαιρέτως και ΟΥΔΕΙΣ αντιλέγει  ΟΥΔΕΝ ΚΑΙ για την Ανάγκη Αξιοποίησης τους ΚΑΙ για το Εφικτόν και για την ΕΝΤΟΛΗ και για τα ΟΦΕΛΗ, αλλαγής όλης της περιοχής μας, ποικίλα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Απορία ενός, εδώ, που εκφράζει, πιστεύω, όμως, ΟΛΟΥΣ στην … έστω … μόνο και απορία διατυπούμενη, ΔΗΜΟΣΙΩΣ, επωνύμως, ενυπογράφως, νομίμως, αλλά θα την καταθέσω ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ στις Αρχές που το Σύνταγμα ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ σε ΣΑΦΗ Απάντηση ... ΤΟΥΣ. Ναι  ή Οχι. Έργο – Πράξη – Έναρξη ή απόρριψη της Πρόσκλησης. ΑΥΤΟ είναι ΕΡΓΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. Και Νέα Πολιτική Νοοτροπία! Την Πανεπιστημιακή Σχολή ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πολιτισμού με 4 (τέσσερα) Τμήματα οι … «αξιωματούχοι μας» ή οι Ακαδημαϊκοί εκ … Στερεάς δεν την θεωρούν ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ σε ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα; Ούτε βεβαίως την Αποκέντρωση με την Μεταφορά του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ Πανεπιστημίου εκτός Αθηνών στον χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ύπαιθρο χώρα της Ελληνικής «επαρχίας» Ούτε αυτό!!! Γι' αυτό δεν το συζητούν ούτε σε «μελέτες» ούτε σε «συνέδρια» Τοπικώς ούτε στα ... Υπουργεία Κεντρικώς... Η Αποκέντρωση με Αυτονομίες εκτός Αθηνών και με «το παληό» και με «το νέο» ...ΝΕΚΡΗ καινοτομία. Σε μια Δημοκρατία Νεκρή σε εφαρμογή Αρχών και Αξιών Λειτουργίας ΤΗΣ από ... “διακόνους και λειτουργούς της” για τους Πολίτες απομένει μια «κάλπικη» μέρα εκλογής «των επόμενων της Μοναρχίας ΤΟΥΣ»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη