«Λευκή Νύχτα» στην Λαμία!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας & το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων, διοργανώνουν τη "Λευκή Νύχτα 2018" την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου με παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων έως και τις 12:00 το βράδυ. Μουσική, χορός, πυροτεχνήματα θα στολίσουν την ατμόσφαιρα δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη μας! Τα καταστήματα θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή με ειδικές προσφορές στους πελάτες έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί  στις κεντρικές οδούς (σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα) για να περπατήσουμε την πόλη μας και να χαρούμε την γιορτινή ατμόσφαιρα. Η κεντρική σκηνή θα στηθεί στην πλατεία Πάρκου όπου ο Κώστας Μαρτάκης θα ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του! Στις οδούς Βύρωνος, Λεωνίδου, Ροζάκη Αγγελή και Βενιζέλου θα υπάρχουν dj’sπου θα δίνουν το ρυθμό και ζωντάνια από τις 20:00 το απόγευμα. Ο ουρανός θα γεμίσει με εκατοντάδες μπαλόνια και σε όλους τους δρόμους θα υπάρχουν σημεία διάθεσης τοπικών προϊόντων (κρασί, τσίπουρο, κάστανα κτλ.). Επίσης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας έχει φροντίσει να επεκτείνει τα δρομολόγια του έως αργά το βράδυ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θα θελήσει να μετακινηθεί από τις γύρω περιοχές για να συμμετάσχει στο εορταστικό κλίμα, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Σας καλούμε όλους σε αυτή τη γιορτή της πόλης για να δώσουμε μία πνοή χαράς και αισιοδοξίας, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας τις αγορές στα καταστήματα μας!

«ΓιορτάΖΩ, ΨωνίΖΩ, ΣτηρίΖΩ…ΛΑΜΙΑ!»


Η γιορτή της «Λευκής Νύχτας» θα περιλαμβάνει τις οδούς που χαρακτηρίζονται στο χάρτη με διακεκομμένες κουκίδες. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί στις συγκεκριμένες οδούς ως ακολούθως:
20:00 – 24:00 για τα οχήματα ιδιωτικής χρήσης
21:00 – 24:00 για τα οχήματα δημόσιας χρήσης 


 Δείτε τον χάρτη σε μεγένθυση ΕΔΩ

 Δείτε το Video για την "Λευκή Νύχτα":

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη