ΛΑ.Ο.Σ.: Όλοι μαζί με την ψήφο μας να βάλουμε στο περιθώριο όλους όσους ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας


ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Κανένα σχόλιο , καμία κριτική για τα όποια “φιλολαϊκά” μέτρα εξαγγέλλονται , πάρθηκαν ή θα παρθούν από την κυβέρνηση . Είναι ανωφελή και χωρίς ουσία . Η μόνη κριτική που μπορεί να γίνει αφορά , πρέπει να αφορά ,το απαράδεκτο θέατρο που επαναλαμβάνεται αδιάκοπα σε όλη την περίοδο της μεταπολιτεύσεως. Επί 3 χρόνια οι όποιοι κυβερνώντες μας εμπαίζουν , μας περιφρονούν μας ποδοπατούν , μας απομυζούν , και ταυτόχρονα μας τρομοκρατούν για να μην διαμαρτυρόμαστε και τον τέταρτο χρόνο ,λίγο πριν τις εκλογές, μας πετούν στάχτη στα μάτια δίνοντας κάποια ελεημοσύνη στον ταλαιπωρημένο λαό.....Αυτό ζούμε επί 43 χρόνια . Σε λίγο όμως τα πράματα θα φτάσουν στο “μη παρέκει” . Δεν θα υπάρχει γυρισμός .

Τώρα χρειάζεται υπευθυνότητα , χρειάζεται θέση , χρειάζεται πράξη. Πρέπει να ξεσηκωθούν και να αντιδράσουν οι άνεργοι , οι φτωχοί , οι συνταξιούχοι , οι τίμιοι εργαζόμενοι ,οι ευπρεπείς , οι νοικοκυραίοι και όλοι μαζί με την ψήφο μας να βάλουμε στο περιθώριο όλους όσους ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας και του Ελληνικού λαού. Τα κόμματα της σημερινής βουλής στην επόμενη βουλή δεν πρέπει να υπάρχουν ή αν κάποια υπάρχουν θα πρέπει να είναι όσο γίνεται ποιο αποδυναμωμένα. Νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και νέες πολιτικές θέσεις θα πρέπει να εκπροσωπούνται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δύναμη στην επόμενη βουλή.


Θ. Τουσιάδης

Περιφερειάρχης ΛΑ.Ο.Σ.

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη