Επιχείρηση διάσωσης χειριστή εκχιονιστικού μηχανήματος στο Δομοκό

Η αλλαγή του χρόνου, βρήκε έναν χειριστή εκχιονιστικού μηχανήματος πεσμένο μέσα στα χιόνια κοντά στην περιοχή του Δομοκού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, το συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φθιώτιδας έχασε την επικοινωνία που είχε με έναν από τους χειριστές των μηχανημάτων που επιχειρούσαν στην περιοχή του Δομοκού, όπου είχε πυκνή χιονόπτωση.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και άλλους συναδέλφους, που ήταν κοντά στην Ομβριακή, όπου ήταν το στίγμα του μηχανήματος του χειριστή που δεν είχαν επαφή και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος αστυνομικοί εντόπισαν το εκχιονιστικό μηχάνημα το οποίο ήταν αναμμένο και τον 45χρονο χειριστή πεσμένο λίγο πιο πέρα μέσα στα χιόνια, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως έβαλαν τον άτυχο χειριστή στο περιπολικό και τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Δομοκού, αφού όπως ενημερώθηκαν από τους συναδέλφους του ο 45χρονος έχει ιστορικό με την καρδιά του.

epoli.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη