Απήγαγαν και βίασαν 15χρονο κορίτσι στη Λαμία…Το χρονικό της υπόθεσης

Απήγαγαν και βίασαν 15χρονο κορίτσι στη Λαμία…Το χρονικό της υπόθεσης

Μία  τραγική ιστορία έρχεται στο φώς της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια ένα κοριτσάκι μόλις 15 ετών και επίκεντρο την Λαμία….

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, το κορίτσι, Ρομά,  ζούσε με την οικογένειά της στην Νίκαια της  Αττικής όπου την απήγαγαν 5 άντρες  και την έφεραν  στη Λαμία για  ζητιανιά. Την κρατούσαν σε σπίτι Ρομά και  καθημερινά την έβγαζαν για να ζητιανεύει…Το μαρτύριο της όμως δεν τελείωνε εκεί καθώς το κορίτσακι έχει βιαστεί και ξυλοκοπηθεί σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει … 
Σήμερα Πέμπτη 21/3/2019 το πρωί  ξέφυγε από τον έλεγχο των ατόμων που την κρατούσαν και μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας  όπου απεγνωσμένα ζήτησε βοήθεια.  Τους είπε ότι την έχουν απαγάγει και τους ζήτησε  να τηλεφωνήσουν στη μητέρα της. Όπως και έγινε,  επικοινώνησαν με την μητέρα του κοριτσιού που τους τα  επιβεβαίωσε όλα. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία  για να αναλάβει την κατάσταση και μετέφεραν το κορίτσι στο κτίριο τη Αστυνομίας.
Στο μεσοδιάστημα, ένας νεαρός ρομά την αναζητούσε κοντά στο φαρμακείο και όταν το αντιλήφθηκαν Αστυνομικοί τότε άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Αρχικά είπε ότι είναι ο σύζυγος της, όμως μετά από επίμονες ερωτήσεις, παραδέχτηκε πως δεν έχουν παντρευτεί και πως ο πατέρας της του την έδωσε.   Πράγματι οι πληροφορίες λένε πως ο πατέρας του κοριτσιού το έδωσε στην οικογένεια αυτή για να παντρευτεί .   Η μητέρα της που έχει άλλα τρία παιδιά προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της αλλά αυτό γινόταν  δύσκολα. Η 15χρονη της έλεγε ότι περνάει καλά κάτι όμως που όπως αποδείχθηκε δεν συνέβαινε σύμφωνα με όσα λέει το κορίστι, ενώ η μητέρα της ισχυρίζεται ότι την έψαχνε χωρίς να ξέρει πού ακριβώς βρισκόταν.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας η οποία διενεργεί εις βάθος έρευνα για το τι έχει γίνει ακριβώς.

Πηγή: https://fonografos.net

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη