Φεστιβάλ Οίτης 2019: Μουσικοχορευτική παράσταση Flamenco - Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 - Τόπος Τεχνών «Χώρα»

DE TODAS FORMAS & MERCEDES CORTES 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ «ΧΩΡΑ», ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Mουσικοχορευτική παράσταση Flamenco με τους De todas formas. Τραγουδά η Mercedes Cortés
Η ομάδα «De Todas Formas» με καλεσμένη την τραγουδίστρια από τη Σεβίλλη, Mercedes Cortés, δίνει τη δικιά της οπτική για τη τέχνη του flamenco μέσα από πρωτότυπες μουσικές και χορογραφίες.
Η ομάδα flamenco «De Todas Formas» αποτελείται από καλλιτέχνες με διαφορετικές καταγωγές, βιώματα, σπουδές, γούστα και αισθητική, με κοινό τους την αγάπη και την αφοσίωση στην τέχνη του flamenco.
Mε έδρα τους την Αθήνα, δημιουργούν πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες με έντονο δυναμισμό και μια ξεχωριστή αίσθηση ισορροπίας μεταξύ παράδοσης και πρωτοπορίας, συνδυάζοντας την παράδοση του flamenco με άλλες σύγχρονες μουσικές τάσεις.
Η Mercedes Cortés είναι μια καταξιωμένη flamenco τραγουδίστρια από τη Βαρκελώνη, που ζει και εργάζεται στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας. Έχει τραγουδήσει για μεγάλους χορευτές όπως Marco Flores, Fuensanta La Moneta, Andrés Marín, Mercedes Ruiz κ.α. σε παραστάσεις σε όλο τον κόσμο.
Οι De Todas Formas και η Mercedes Cortés στήνουν από κοινού μια παράσταση βασισμένη τόσο σε αρχέγονους ήχους και ρυθμούς όσο και σε φόρμες και ηχοχρώματα του σήμερα, με σκοπό να βάλουν τους θεατές στον κόσμο του flamenco μέσα απ’ τη δική τους ματιά.
Τραγούδι: Mercedes Cortés
Χορός – χορογραφία: Ηλέκτρα Χρυσάνθου
Κιθάρα – σύνθεση: Πάνος Καρτίμπελης
Κρουστά: Γιάννης Παπαγιαννούλης
Ηλ. μπάσο: Παναγιώτης Μπουραζάνης
Palmas: Ντίνα Κεσσέ

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€
Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη