Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καμένων Βούρλων (Αγ. Παντελεήμονος 8, Καμένα Βούρλα), θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας με τα παρακάτω θέματα:
  1. Καλωσόρισμα – χαιρετισμός Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ι. Συκιώτη.
  2. Συζήτηση για πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Νέας Περιφερειακής Αρχής & των Επιμελητηρίων Στερεάς Ελλάδας. Εισηγητής: κ. Φ. Σπανός, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης / Νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας.
  3. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 4/3-4-2019 συνεδριάσεως του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου  Στερεάς Ελλάδας.
  4. Αλλαγή προεδρίας του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδας από 23-5-2019 σύμφωνα με την με αρ. 1/22-5-2018 Απόφασή του.
  5. Η πρόταση του Π.Σ.Ε.Κ. για δημιουργία επιχειρηματικών hubs. Εισηγητής: κ. Αθ. Κακαρούντας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας (Π.Σ.Ε.Κ.)
  6. Επιμελητήρια & Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα. Εισηγήτρια: κ. Ν. Ξαρχά, Προϊσταμένη Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ της ΚΕΕΕ.
  7. Ενημέρωση των μελών του Π.Ε.Σ. για την έγκριση του Κανονισμού οργάνωσης και λειτουργίας του Π.Ε.Σ. Στ. Ελλάδας (48305/7-5-2019 Υ.Α.).
  8. Ενημέρωση των μελών του Π.Ε.Σ. για τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την βελτίωση του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού. Εισηγήτρια: κ. Π. Αγιοστρατίτη, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Εύβοιας.
  9. Ανακοινώσεις – Τοποθετήσεις φορέων.
   
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣPost a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη